Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Vier doelpunten in de 1e helft voor KCVO nekken Epe. Twee keer balverlies in de Eper verdediging leiden tot een 2-0 voorsprong door de attente Sem Westra, waarna een als voorzet bedoeld schot  door Rick Beekman ook nog in de bovenhoek verdween en vlak voor de rust een afstandsschot  van Melvin Bald over Eper doelman Bas van Schoonhoven in het doel plofte.
Epe vergat de vele kansen te benutten, ondanks het grote veldoverwicht. Stefan Lokhorst kon slechts 1 keer profiteren.

Na de rust probeerde Epe de achterstand te verkleinen en dat lukte in de 50e minuut, door Koen Logen maar slecht uitverdedigen van Epe resulteerde weer in een tegendoelpunt door de attente Sem Weestra (hattrick).
Daarna probeerde Epe van alles maar de bal wilde niet in het KCVO doel. In 66e minuut alsnog een treffer voor Epe door Stefan Lokhorst maar de aansluitingstreffer in de 86e minuut  van Calvin Overmars kwam te laat om alsnog de zeker dikverdiende gelijkmaker te scoren.
KCVO sleepte de overwinning uit het vuur en bracht de eerste seizoensnederlaag toe.