... (penalty)
95'

3e klasse B

15 december 2019 14:00

In een koud en winderig Diepenveen kwam Epe in de eerste helft niet tot scoren en de thuisploeg ook niet , zodat de ruststand 0-0 was. Na de  rust zette Epe goed aan en in de 54e minuut was het Koen Logen die een mooie voorzet van Twan Huiskamp wist in te tikken waardoor Epe op een 0-1 voorsprong kwam.
Epe kreeg meerdere kansen maar wist deze niet te benutten. Diepenveen probeerde  de gelijkmaker te forceren waardoor er meer ruimte kwam voor de Epenaren  er kwamen meerdere kansen maar Epe wist deze niet te benutten,.Diep in blessuretijd , in de 95e minuut, gaf  de scheidsrechter Diepenveen een strafschop welke benut werd. 1-1.