Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Een zeer belangrijke winst op Helios, als restart van de competitie waardoor Epe goede zaken doet.. Altijd belangrijk zo'n eerste wedstrijd na de winterstop en zeker als je tegen je naaste concurrent moet. In de eerste heeft pakte Epe direct het initiatief en creeërde kansen maar vergat te scoren na een kwartier nam Helios het initiatief over en kwam op een 0-1 voorsprong, nadat Epe balverlies leed op het middenveld . Na deze achterstand probeerde Epe het spel weer naar zich toe te trekken  en vlak voor de rust sloeg de thuisploeg twee keer toe.Goed doorzetten van Koen Logen en daarna een mooie voorzet die perfect werd ingekopt door Stefan Lokhorst in de 41e minuut. Even later een mooie één twee tussen Stefen Lokhorst en Sven Hoogenboezem die hierdoor vrij voor de doelman kwam en beheerst de 2-1 scoorde wat tevens de ruststand was.
Vlak na de rust was Epe dichtbij de 3-1 door een prachtige vrije trap van Maurits de Jong die op de paal belandde.. Epe had het betere van het spel en kwam dan ook in de 52e minuut door Stefan Lokhorst op 3-1.
Epe liet daarna Helios weer in de wedstrijd komen , miste nog een 100% kans  door Stefan Lokhorst die geheel vrijgespeeld  voor het Helios doel overschoot.
In de 80e minuut kwam Helios toch weer terug in de wedstrijd  waardoor het nog even onnodig spannend werd, maar het bleef uiteindelijk bij de verdiende 3-2 winst.