Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe overtuigend winnaar 1e periode na winst 4-1 op Activia

Epe overtuigend winnaar 1e periode na winst 4-1 op Activia

Epe 1 (zon)

4 - 1

Activia 1 (zon)

30'
38'
... (schot)
42'
65'
75'

Competitie

3e klasse B

Datum

10 november 2019 14:00

Scheidsrechter

Mike Blok

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5 -7
8162 BE
Epe
tel. 0578-612483

Door een regelmatige 4-1 overwinning op Activia heeft Epe de winst in de 1e periode behaald. Activia verweerde zich kranig maar had te weinig kwaliteit om het Epe echt moeilijk te maken. De Epenaren speelden in een te traag tempo en daarbij werden er meerdere kansen gemist. Epe kwam op voorsprong door een doelpunt van Stefan Lokhorst die de prachtige werd vrij gespeeld door Gerrit Calkhoven die daarvoor een tegenspeler prachtig omspeelde, een hoogstandje van Gerrit.
Epe dacht simpel de voorsprong uit te breiden maar Actvia kwam terug in de wedstrijd maar het was van korte duur want Stefan Lokhorst wist voor de rust de 2-1 te maken. Na de rust werd de wedstrijd door Epe uitgespeeld en wist het zonder veel moeite met 4-1 te winnen.  Lars Krijsman en Luke Berkhoff scoorden in de 2e helft. Goed was het niet maar wel genoeg om ongeslagen de 1e periode als winnaar af te sluiten. Slechts 1 x gelijk, tegen buurman KCVO en 7 wedstrijden in winst omgezet. Een uitstekende prestatie. Nog 5 wedstrijden te gaan om de eerste competitiehelft af te sluiten. Wel nog een paar goede tegenstanders, de derby tegen Vaassen, de wedstrijd tegen Robur et Velocitas , Brummen en Diepenveen en de wedstrijd tegen concurrent Helios uit Deventer.
We gaan het beleven, in elk geval mannen en staf gefeliciteerd

verslag Activia (deventervoetbal.nl)

Activia verwacht in de derde klasse geen makkelijke wedstrijden te spelen maar de uitwedstrijd bij titelkandidaat Epe was natuurlijk wel een heel lastige.

De zonnige herfstmiddag leverde een aardige wedstrijd op waarin de Epe-spelers elkaar makkelijker vonden en ook veelal het initiatief hadden. Activia stelde hier in grote delen van de wedstrijd goed gegroepeerd en georganiseerd voetbal tegen over maar het was in balbezit vaak te slordig om de bal lang in het bezit te houden.

Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong en hier ging een knappe individuele actie van de buitenspeler aan vooraf om de organisatie van Activia uit elkaar te spelen. Niet lang hierna kwam Activia weer op gelijke hoogte. Spits Michiel Mikkers legde de bal met het hoofd panklaar neer voor Bart Wippert die van dichtbij kon scoren. Een prettige ruststand van 1 – 1 leek nabij maar vlak voor rust viel toch de 2 – 1. Deze was vermijdbaar en kwam uit de omschakeling na balverlies diep op de helft van Epe.

In de tweede helft gebeurde er lange tijd niet veel. Epe had en kreeg veel de bal maar kwam niet tot veel uitgespeelde kansen hieruit. Activia bleef hierdoor in de wedstrijd en kreeg ook kansen; zelfs zonder de topscorer Mikkers die zich al vroeg in de tweede helft liet wisselen met lichte klachten. Wouter Hameka en Leroy Fernandes wisten de doelman van de thuisclub echter niet te passeren.

Een kwartier voor tijd viel de 3 – 1 en 10 minuten later moest de prima spelende doelman Locht ook capituleren voor een vierde treffer. Al met al zeker een verdiende overwinning voor Epe; een leuke en jonge ploeg die door de overwinning vandaag de eerste periode voor zich opeiste.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!