Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

KCVO was de morele winnaar want de nummer laatst van de competitie wist de ongeslagen Epenaren van winst af te houden. In de eerste tien minuten vele kansen voor Epe maar geen score. KCVO nam een snelle vrije trap en Melvin Balk profiteerde en lobte over de uitkomende Epe doelman Bas van Schoonhoven. Epe bleef wel het beste spel behouden maar wist de KCVO defensie pas vlak voor de rust te verschalken. Een prachtige vrije trap kwam op de paal en de terugkomende bal werd uitstekend ingekopt door Yannick Heukels Ruststand 1-1.
In de 2e helft had Epe de betere mogelijkheden maar KCVO wist het gelijke spel tot het eind van de wedstrijd over de streep te trekken en werd dus de morele winnaar. Na afloop bleef het nog lang gezellig bij de nababbel in de kantine. Een leuke Eper derby op zaterdagmiddag.