Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Goede eerste helft van Epe, basis voor 2-1 winst op Colmschate.

Goede eerste helft van Epe, basis voor 2-1 winst op Colmschate.

Epe 1 (zon)

2 - 1

Colmschate '33 1 (zon)

Stefan Lokhorst (intikker)
3'
Stefan Lokhorst (penalty)
23'
83'
... (penalty)

Competitie

3e klasse B

Datum

30 september 2018 14:00

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Epe pakte vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief tegen het fysiek sterke Colmschate. En scoorde reeds in de 3e minuut de 1-0. Een mooie actie van Frenkie Overmars, die daarna een dieptepass gaf op Luke Berkhoff, welke een perfecte voorzet gaf op Epe spits Stefan Lokhorst die deze kans verzilverde. Een snelle voorsprong welke Epe vleugels gaf. De ploeg won de meeste duels en gaf bijna geen kans weg. Kansen voor Stefan Lokhorst en een hard ingeschoten bal van Twan Huiskamp hadden een beter lot verdiend. In de 23e minuut werd Stefan Lokhorst  net binnen het strafschop gebied ten val gebracht en een strafschop was het gevolg ,welke Stefan koel en hard benutte.(2-0)

Colmschate kwam niet meer in de wedstrijd en werd slechts twee keer gevaarlijk door enige hoekschoppen en een vrije trap. De Epe verdediging en doelman Bas van Schoonhoven kwamen niet meer in gevaar.

Na de rust een ander Colmschate, de duels werden nu wel gewonnen en de mannen uit Deventer probeerden de aansluitingstreffer te scoren, maar de Epe verdediging gaf weinig weg en Colmschate creëerde te weinig mogelijkheden. Epe kreeg uiteindelijk nog meer mogelijkheden doordat er ruimtes vielen, maar wist niet hiervan te profiteren, zelfs niet toen men met drie man op het doel afging werd deze 100% kans niet benut.

In de 82e minuut schoot Colmschate vanuit een vrije trap op de lat maar de rebound was voor de Epe verdediging. Een minuut later lag de bal op de stip bij Epe. René Suurland , kwam samen met de spits Jarno van ’t Hof van Colmschate ten val binnen het strafschopgebied, waarna de scheidsrechter de bal op de strafschopstip legde. Colmschate profiteerde en kwam tot de aansluitingstreffer door spits Jarno van ’t Hof. De laatste tien minuten werden nog spannend en er gebeurde van alles , maar tot een doelpunt kwam Colmschate niet, waardoor Epe een mooie verdiende, op basis van de 1e helft, overwinning behaalde.

De opstelling:
Bas van Schoonhoven, Bas Smit, René Suurland, Ramon Heukels, Twan Huiskamp, Lars Krijgsman, Luke Berkhoff, Maurits de Jong, Gerrit Calkhoven (69. Leon Pannekoek), Stefan Lokhorst, Frenkie Overmars (85.Jimmy Barnhoorn)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!