Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SV Epe wint derby met 3-1 van SV Vaassen.

SV Epe wint derby met 3-1 van SV Vaassen.

Epe 1

3 - 1

SV Vaassen 1 (zon)

40'
... (kopbal)
Gerrit Calkhoven (scrimmage)
46'
Koen Logen (penalty)
85'
Lars Krijgsman (intikker)
90'

Competitie

3e klasse B

Datum

6 april 2019 18:30

Scheidsrechter

Mike Harmsen

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5 -7
8162 BE
Epe
tel. 0578-612483

Veel publiek, veel inzet, veel spanning. Uiteindelijk won Epe verdiend deze wedstrijd, welke op zaterdagavond werd gespeeld.

Voorafgegaan door maar liefst twee voorwedstrijdjes  tussen de pupillen teams, JO8 en JO9 en een competitiewedstrijdje tussen de J011 van beide verenigingen. Vuurwerk, blauwwitte rook en veel publiek  (zo’n 1000 toeschouwers) vanuit de gehele Noord Veluwe. Een prachtige ambiance voor deze wedstrijd welke onder leiding stond van de uitstekende scheidsrechter Mike Harmsen.

Epe begon sterk aan de wedstrijd en had na een half uur zeker op voorsprong moeten komen. Meerdere goede kansen werden echter gemist en het onvermijdelijke gebeurde dus in de 40e minuut. Eén van de sporadische aanvallen van Vaassen werd in het Epe doel gekopt  door Alex Sanders, waardoor de ruststand 0-1 werd.

In de pauze waren er nog jeugdactiviteiten zoals  de Remkes penalty bokaal en  latje trap.

Na de rust sloeg Epe  gelijk toe . Gerrit Calkhoven maakte in de 47e minuut de gelijkmaker. Daarna ontspon zich een spannende wedstrijd. Beide ploegen gingen vol voor de winst.  SV Epe trainer Martijn de Haas wisselde in de 60e minuut Stefan Lokhorst in voor Frenkie Overmars en ook kwam Koen Logen , na een lange blessure, in de 70e minuut weer in het veld voor Yannick Heukels. Over en weer werden er overtredingen gemaakt en bestraft met geel, maar de goed leidende scheidsrechter Harmens hield de derby goed in de hand, echter wel ten koste van enige gele kaarten. In de 80e minuut kwam Lars Timmer , ook na een lange blessure, weer in de ploeg voor Luke Berkhoff.

Er kwamen over en weer kansen en Epe doelman Bas van Schoonhoven redde enige keren bekwaam op inzetten van Vaassen. In de 85e minuut kwam Epe op voorsprong doordat een Vaassen verdediger Koen Logen ten val bracht in het strafschopgebied. Koen Logen velde het vonnis bekwaam, (2-1)

Vaassen zette nog een keer aan maar het was een prachtige voorzet op de bij de tweede paal inkomende Lars Krijgsman die de stand op 3-1 bracht. In de laatste aanval van het mooie duel miste Koen Logen nog een mooie kans waardoor de einduitslag 3-1 bleef.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!