Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe van de mat gespeeld

Epe van de mat gespeeld

Epe 1 (zon)

1 - 7

Robur et Velocitas 1 (zon)

Competitie

3e klasse B

Datum

14 oktober 2018 14:00

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Ongeloof bij menig voetballiefhebber bij het ontwaren van de uitslag. De ongeslagen thuisclub met 1-7 gevloerd door Robur et Velocitas. En toch is het de waarheid en niets dan de waarheid. De eerste twintig minuten is er niets aan de hand. Als daarna Robur een cadeautje krijgt door een misverstand tussen keeper en verdediger, afgestraft door Oguzhan Bocu, is de thuisclub volledig van slag, wint geen duel meer en staat bij rust al op een 0-4 achterstand door doelpunten van Rémon Koster, Roy van der Gouw en Jordi Stouten.

Twee oorzaken vooral: te weinig inzet en mentale kwetsbaarheid van een jong team dat zichzelf uit de wedstrijd speelt door opzichtig de leiding van de jonge arbiter Teun van der Velden aan te vechten. Die ziet daarna nog maar één kleur, waarmee overigens de wanprestatie van Epe niet is te verklaren. De beide vleugelspelers van Robur lopen de backs van Epe er uit, vooral Miguel Angel Suiaez-Escalanta is een plaag, in het centrum van de verdediging verliest iedereen zijn tegenstander uit het oog en wat resteert is een collectieve wanprestatie. Na rust voert Robur de score op tot 0-7 door nogmaals Schouten en twee benutte strafschoppen van Cyriel de Graaf alvorens Stefan Lokhorst zijn zevende van dit seizoen tot stand brengt.

Je moet ver in de geschiedenis duiken om zo'n zeperd van Epe te ontdekken. De geschorste trainer Martijn de Haas heeft veel om over na te denken.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!