Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe verliest van Victoria'28

Epe verliest van Victoria'28

Epe 1 (zon)

1 - 2

Victoria '28 1 (zon)

30'
... (schot)
Lars Timmer (kopbal)
49'
78'
... (kopbal)

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse J

Datum

15 april 2018 14:00

Scheidsrechter

A. van Beek

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
Epe
tel. 0578-612483

Voor de 2e maal dit seizoen verloor Epe van Victoria'28 uit Enschede. Epe begon onrustig en gespannen aan de wedstrijd tegen de nummer laatst van de huidige competitie Victoria'28 uit Enschede.  De uitwerdstrijd werd reeds verloren met 2-0 en nu  was het zaak om dit recht te zetten. Na zo'n kwartier leek Epe het heft in handen te nemen Er kwamen kansen maar het vizier stond niet op scherp en de Victoria doelman hield zijn doel schoon. Na een half uur kwam opeens Victoria voor het Eper doel en vanuit een kluts situatie werd de bal hard en hoog in het Eper doel geschoten (0-1). Het Eper spel werd er niet beter op. Combinaties lukten niet en Epe liet zich meeslepen in het irritante spel van Victoria.
Na de rust een scherp Epe dat al na snel op gelijke hoogte kwam. Lars Timmer kopte vanuit een afgeslagen cornerbal de bal vanuit een tweede voorzet hard in de touwen. (1-1)
Epe leek de wedstrijd naar zich toe te trekken maar Victoria loerde op de counter. De ploeg uit Enschede rook haar kans in de sporadische uitvallen en in de 78e minuut werd de bal bij de eerste paal ingekopt (1-2). Epe probeerde van alles maar de mooiste mogelijkheden werden niet benut.

Een zeer slechte wedstrijd van Epe eindigde dan ook in een 1-2 nederlaag .
Uitermate telurstellend en Epe moet oppassen niet rechtstreeks te degraderen want Victoria is tot op twee punten genaderd.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!