Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Belangrijke winst Epe op MVV'29

Belangrijke winst Epe op MVV'29

Epe 1 (zon)

3 - 1

MVV '29 1 (zon)

20'
... (schot)
Stefan Lokhorst (penalty)
25'
40'
84'

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse J

Datum

8 april 2018 14:00

Scheidsrechter

Harleman

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
Epe
tel. 0578-612483

Epe won de thuiswedstrijd tegen MVV'29 met 3-1. Twee doelpunten van Stefan Lokhorst en één van William Potkamp poetsten de 0-1 achterstand om in een belangrijke winst.
Ook medeconcurrenten Overwetering en Robur et Velocitas boekten een overwinning, zodat uiteindelijke deze overwinning zeer noodzakelijk was.

Epe begon sterk aan de wedstrijd en was tot twee maal toe dicht bij het openingsdoelpunt. Een prachtige voorzet van William Potkamp gaf Leon Pannekoek de mogelijkheid in te koppen, maar Leon miste deze kans. Ook een vrije tyrap van William Potkamp was dichtbij een doelpunt maar de MVV doelman pareerde de hard ingeschoten bal. Even later was het Stefan Lokhorst die een kans kreeg maar ook deze kans werd niet benut.
Tegenstander MVV hield stand en kwam onder de druk uit. Na zo'n twintig minuten werd de Eper verdediging door de linksbuiten uitgespeeld en scoorde MVV de 0-1. Tegen de verhouding in, maar dat is Epe wel gewend. Het spel was in deze fase ook niet best.
Epe kwam terug in de wedstrijd doordat een MVV speler de bal binnen het strafschop gebied op de hand kreeg. De goed leidende scheidsrechter  H. Harleman legde de bal op de stip. Stefan Lokhorst velde het vonnis (1-1).
Na zo'n veertig minuten spelen kwam Epe op voorsprong. Een mooie actie van William Potkamp welke een  voorzet gaf en bij de 2e paal was het Stefan Lokhorst die de bal hard inkopte, waardoor Epe met een 2-1 voorsprong de rust in ging.
Na de rust kwam Epe niet echt meer in moeilijkheden en het was in de 84e minuut William Potkamp die het 3-1 scoorde.

Een zeer belangrijke winst om de aansluiting met de middenmoot te realiseren.

De eerstkomende wedstrijden zijn cruciaal voor Epe. Eerst as Zondag 15 april thuis tegen hekkesluitter Victoria'28 uit Enschede. Epe heeft wat goed te maken want de uitwedstrijd werd verloren en op Donderdagavond 19 april de inhaalwedstrijd tegen Robur et Velocitas. Twee cruciale wedstrijden welke in winst omgezet moeten worden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!