Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe door verlies, diep in blessuretijd, naar laatste plaats in competitie

Epe door verlies, diep in blessuretijd, naar laatste plaats in competitie

Epe 1 (zon)

2 - 3

Sc. Overwetering 1 (zon)

... (schot)
... (penalty)
85'
Stefan Lokhorst (penalty)
92'
97'
... (schot)

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse J

Datum

6 mei 2018 14:00

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
Epe
tel. 0578-612483

Verslag overgenomen vanuit Veluweland

EPE
 Wie Epe thuis ziet klungelen in een beslissend duel tegen Overwetering zal zich niet verbazen dat het na dit weekend de hekkensluiter is van de tweede klas J. Tachtig minuten lang geen beleving. Dan toch als door een wonder een achterstand van 0-2 weggewerkt om diep in blessuretijd alsnog het niet verdiende punt weg te geven. 

Dick van der Veen

Of dat al dat niet uit buitenspelpositie gebeurt is niet van het grootste belang: de manier waarop het gebeurt is tekenend voor dit zwalkende schip. Wie de ploeg vorige week zag knokken tegen de koploper kende het team niet terug. Op de eerste vijf minuten na was het eenrichtingverkeer. Een eerste misverstand geeft Jelle Lucassen de gelegenheid om de score te openen: een onnodige overtreding van doelman Bas van Schoonhoven geeft Lucassen de gelegenheid er via de penaltystip een tweede aan toe te voegen. Dezelfde keeper zorgt er in het restant van de eerste en het begin van de tweede helft met moedige reddingen voor dat zich geen debacle aftekent.

Als de ingevallen junior Maurits de Jong met een prachtig afstandsschot ogenschijnlijk een eretreffer produceert zakt Overwetering volledig in. Stefan Lokhorst schiet vanaf elf meter de 2-2 binnen. Geheel in het beeld van de wedstrijd kan invaller Jelle Steeneman dan nog de 2-3 binnen tikken. Dennis Calkhoven heeft inmiddels overschrijving naar Heerde aangevraagd. Morgen gaat Epe op bezoek bij ATC en zondag komt kampioenskandidaat TVC naar Epe. Het is de vraag of Epe daarna nog hoop op redding via de nacompetitie mag koesteren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!