Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe onderuit bij thriller in Tubbergen.

Epe onderuit bij thriller in Tubbergen.

TVC '28 1 (zon)

5 - 4

Epe 1

... (kopbal)
8'
9'
... (e.d.)
20'
... (e.d.)
40'
... (penalty)
45'
... (schot)
51'
... (kopbal)
57'
71'
Koen Logen (kopbal)

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse J

Datum

26 november 2017 14:00

Accommodatie

Sportpark De Grote Moat
Sportlaan 10
7651 LD
Tubbergen
tel. 0546-621885

Epe onderuit bij  thriller in Tubbergen. 

Wat een wedstrijd. Epe kwam met 1-3 voor en stond uiteindelijk met lege handen na de wedstrijd 5-4 verlies tegen TVC.
(Epe speelde deze wedstrijd in de nieuwe reserve shirts Rood Zwart)

Na een uitstekend begin van TVC kwam Epe al snel op achterstand. Na een duel binnen de zestien werd de bal in de 8e minuut achter Bas van Schoonhoven gekopt. (1-0). Epe kwam sporadisch onder de druk uit  maar wist op gelukkige wijze terug in de wedstrijd te komen , een uitval via Stefan Lokhorst, die een voorzet gaf, welke door een TVC verdediger langs de uitkomende doelman in eigen doel werd geschoten (1-1).

TVC zette hierna Epe onder druk, maar de Epenaren kwamen steeds beter in de wedstrijd en in de omschakeling bleef de ploeg de TVC verdediging belagen. In de 20e minuut was er een corner voor Epe, de bal werd in de doelmond gebracht en de bal werd door Dennis Calkhoven in het doel geschoten (1-2). In de 35e minuut kwam Epe via een prachtige aanval zelfs op een 1-3 voorsprong, Sven Hoogenboezem ronde de prachtige aanval perfect af (1-3). 
Het venijn zat in de laatste minuten voor de rust. TVC kwam terug tot 2-3, toen eeningeschoten bal via Frenkie Overmars ongelukkig in het Eper doel kwam en tot overmaat kreeg Epe in blessuretijd ook nog een “onterechte”strafschop tegen, dit buitenkansje verzilverde TVC , zodat de ruststand 3-3 werd.
Gezien de spelverhouding wellicht terecht, echter wel erg zuur voor  Epe. 

Na de rust kwam TVC weer sterk uit de kleedkamer en kwam al snel in de 51e minuut via een uitgespeelde aanval op 4-3. De Epe verdediging en het middenveld hadden moeite met de goed spelende tegenstander, die zelfs op een 5-3 voorspong kwamen toen er in de 57e minuut weer een bal over Bas van Schoonhoven werd gekopt in de verre hoek.

De wedstrijd bleef boeien Epe zette alles op alles, wisselde aanvallend en kwam via een prachtige kopbal in de 71e minuut door Koen Logen op 5-4 weer terug. Het laatste kwartier werd de Eper druk opgevoerd alles werd geprobeerd, waren dichtbij de gelijkmaker, maar ook dichtbij een nog grotere achterstand echter het bleef bij  de 5-4 eindstand. 
Jammer een gelijkspel was gezien de Eper inzet verdiend geweest.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!