Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe vergeet te winnen en speelt uiteindelijk gelijk.

Epe vergeet te winnen en speelt uiteindelijk gelijk.

Epe 1 (zon)

2 - 2

Vogido 1 (zon)

45'
66'
... (schot)
78'
... (intikker)

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse J

Datum

29 oktober 2017 14:00

Scheidsrechter

R.C.F.C. Kroesen

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
Epe
tel. 0578-612483

Epe vergeet te winnen en speelt uiteindelijk gelijk.

In een  goede eerste helft vergat Epe de vele mogelijkheden en kansen te benutten. De jonge 18 jarige VOGIDO doelman bleek vele malen een sta in de weg voor de Epenaren, die qua kansen wel met 3-0 voorsprong de rust in moesten gaan.  De Epenaren wonnen veel duels. Natuurlijk kwamen er ook kansen voor de Enschedeërs, maar  een ruime Eper voorsprong was zeker verdiend geweest.

Bij de rust was het echter 0-0

Na de rust een ander Vogido,  dat nu het beste van het spel  had en kansen creëerde. Nu beheerste Vogido het spel en Epe kwam onder druk,  maar het  was Epe dat op voorsprong kwam in de 50e minuut.

Een voorzet van Frenkie Overmars kwam bij spits Stefan Lokhorst terecht binnen het strafschopgebied. Stefan kapte, draaide en scoorde prachtig met een laag schot in de beneden hoek. (1-0)

Vogido kwam sterk terug en bleef Epe onder druk houden en kwam in de 66e minuut op gelijke hoogte. Vanuit een hoekschop kwam de bal buiten de zestien terecht en de hard ingeschoten bal, werd van richting verandert en verraste Epe doelman Bas van Schoonhoven. (1-1)

Epe ging hierna een paar keer door het oog van de naald, zeker met een kopbal, waarbij Bas van Schioonhoven te laat kwam en dez bal op de deklat terecht kwam.

Daarna kwam er een fase dat Epe weer aanzette, maar bij een uitval ging er verdedigend van alles mis en kon Vogido, op 1-2 komen. In de 78e minuut.

In het laatste kwartier ging de wedstrijd op en neer en met name kwam Epe sterk opzetten. Ivar Oldenburger kwam erin voor Gerrit Calkhoven  in de 81e minnut en even later kwam Koen Logen na een langdurige blessure weer in het veld voor Twan Huiskamp. De druk werd opgevoerd en er kwamen kansen aan beide zijden. Epe zette Vogido vast. Ook werd A speler  Chiel Brummel nog ingezet voor Ramon Heukels.  In blessuretijd kwam alsnog de verdiende gelijkmaker toen Sven Hoogenboezem de bal , na een mooie aanval afrondde door een geplaatst schot (2-2)

Bijna won Epe de wedstrijd alsnog in de laatste aanval toen Koen Logen hard inschoot maar dit schot werd geblokt door ween VOGIDO verdediger. De scheidsrechter floot af en meerdere spelers van beide ploegen lagen hierna uitgeteld op de grasmat.

 Een voor de neutrale toeschouwer een prachtige wedstrijd die geen winnaar kende. Zowel Epe in de eerste helft, maar ook Vogido  voelden deze uitslag als een verlies.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!