Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gehavend Epe verliest bij Columbia

Gehavend Epe verliest bij Columbia

Columbia 1 (zon)

2 - 0

Epe 1 (zon)

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse J

Datum

22 oktober 2017 14:00

Accommodatie

Sportpark De Winkewijert
Winkewijertlaan 80
7334 CM
Apeldoorn
tel. 055-5330820

Een op veel plaatsen gewijzigd team van SV Epe verloor de uitwedstrijd tegen Columbia met 2-0. Epe speelde in de volgende opstelling.

Bas van Schoonhoven, Bas Smit, Nick Krijgsman, Dennis Calkhoven, Ramon Heukels, Twan Huiskamp, Lars Timmer, Luke Berkhoff, Frenkie Overmars, Stefan Lokhorst, Gerrit Calkhoven.

Vanwege blessures  en ziekte waren afwezig, Max Tuinman, Max Buis, Tom van Schoonhoven, Koen Logen, Sven Hoogenboezem en Ivar Oldenburger.

Trainer Martijn de Haas moest het doen met een op vele plaatsen gewijzigde opstelling. Ondanks dat speelde Epe in de eerste helft best wel aardig en creëerde meer kansen dan de thuisploeg, die pas in de 30e minuut voor het eerst een schot op het Eper doel loste, welke over het doel heen ging. Het was een gelijk opgaande strijd waar Epe via Stefan Lokhorst en Frenkie Overmars enige kansjes kregen. In de 33e minuut kreeg Epe een uitgelezen mogelijkheid om te scoren, Stefan Lokhorst gaf de bal aan de vrijstaande meegekomen Ramon Heukel;s die alleen voor de doelman,  niet kon scoren. Even later was het wel raak aan de andere kant. Een korte corner vanaf links werd door de rechtsbuiten van Columbia Modou Nijang prachtig in de verre bovenhoek geschoten.
1-0. Epe zette aan en probeerde voor de rust de gelijkmaker te forceren, waardoor ook Columbia bij counters kansen kreeg. Scheidsrechter Harmelink, die al snel in de wedstrijd geel trok voor beide ploegen, voor Epe Luke Berkhof en voor Columbia  voor Marcel de Jong en  Rick van Lohuizen, gaf Epe speler Luke Berkhoff na vasthouden van  een tegenstander zijn 2e gele kaart , maar verzuimde Luke van het veld te sturen. Er was direct enige consternatie maar de scheidsrechter was overtuigd van zijn gelijk, hij had de eerste keer een fout rugnummer genoteerd.
Na de rust, kwam Epe , onder protest ,met 10 man uit de kleedkamer. De scheidsrechter had bij nader inzien een fout rugnummer genoteerd.
Columbia had hierdoor in de 2e helft het meeste balbezit maar de uitvallen van Epe bleven zeer gevaarlijk en de Epenaren konden de kansen die er kwamen niet benutten. Frenkie Overmars, Stefan Lokhorst, Ramon Heukels Gerrit Calkhoven waren allen dichtbij de gelijkmaker. Columbia speelde niet echt goed maar kwam toch nog gelukkig via een klutsbal uit een corner van Modou Nijang op een 2-0 voorsprong. Epe was niet meer bij machte om de aansluitingstreffer te scoren. Het bleef bij een 2-0 stand voor Columbia.

Respect voor de hardwerkende Epenaren die meer verdiend hadden. 50 minuten met 10 man en toch wist de ploeg nog meerder goede kansen  te creëren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!