Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe en Robur et Velocitas moeten tevreden zijn

Epe en Robur et Velocitas moeten tevreden zijn

Epe 1 (zon)

2 - 2

Robur et Velocitas 1 (zon)

22'
... (schot)
24'
61'
73'
... (schot)

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse J

Datum

24 september 2017 14:00

Scheidsrechter

Ruud de Gooijer

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
Epe
tel. 0578-612483

Epe en Robur deelden de punten op de Wachtelenberg en daar moeten beide teams tevreden mee zijn.
In een gelijk opgaande wedststrijd kwamen beide ploegen in de eerste helft tot scoren. Een beetje tegen de verhouding in kwam Robur in de 22e minuut op voorsprong, een counter over links werd goed voorgezet en Leon de Bok scoorde. Epe had daarvoor de beste kansen gehad om de score te openen. Twee minuten later was het al gelijk toen Stefan Lokhorst scoorde uit een voorzet van  aanvoerder Sven Hoogenboezem.

Na de rust hetzelfde speldbeeld 
Epe iets meer aan de bal, creerde kleine  en grotere mogelijkheden en kwam in de 61e minuut op voorsprong toe, Jasper Kieskamp  een slecht uitverdedigde bal net buiten de zestien, hard en strak in het Robur doel schoot. (2-1).
Epe kreeg meer kansen om de voorsprong uit te breiden. Stefan Lokhorst ontfutselde de bal en ging alleen op het doel af maar werd afgefloten, vanwege hands,, door de overigens uitstekend fluitende scheidsrechter Ruud de Gooijer.  Ook een mooie kopkans van Sven Hoogneboezem had een beter lot verdiend, de bal ging net naast,
Op dat moment tegen de verhouding in kwam Robur  op een 2-2 stand  in de 77e minuut. Een prachtig afstand schot van Gino Roelofs verschalkte Epe doelman Bas van Schoonhoven.
De wedstrijd kon hierna alle kanten opgaan. Beide ploegen kregen kansen en misten deze door goed keeperswerk aan beide kanten. Beide ploegen moeten dus tevreden zijn met dit gelijke spel.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!