... (schot)
43'

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 03

22 april 2017 9:45

ZAC-uit, dat belooft weer een stormachtig potje te worden. De nummers 1 en 2 van de competitie ontmoeten elkaar vandaag op een hard en winderig kunstgrasveld in Zwolle. Het was niet de dag van Epe. Enkele pijntjes en misselijkheid bij Gijs en Daan zorgden ervoor dat we nogmaals een beroep moesten doen op Steijn van JO11-3. We zijn erg blij dat hij ons de laatste wedstrijden wil helpen.

Het was een wedstrijd waarbij ZAC de meeste kansen kreeg. Goed verdedigend werk van Thomas, Alex en Stijn zorgden ervoor dat een aantal gevaarlijke situaties onschadelijk werden gemaakt. Lukte dat niet dan was daar altijd nog Nick. Hij keepte een sterke wedstrijd en heeft veel reddingen verricht. De eerste helft hadden wij de wind tegen en kwamen we heel soms in het doelgebied van ZAC. Echt gevaarlijk werden we niet.

Toch bereikten we met een 0-0 stand de rust. Wellicht zou de tweede helft voor ons zijn. Nu hebben wij de wind in de rug. Aan Wessel, Floris en Steijn de opdracht acties op snelheid te maken en zo wellicht voor gevaar te zorgen. De tweede helft werd echter een kopie van de eerste. ZAC was de bovenliggende partij en wij moesten ons beperken tot tegenhouden. In de 35e minuut dan toch de 1-0 voor ZAC. Na deze score hebben we iets meer risico genomen. In de 43e minuut maakte ZAC de 2-0 en was de wedstrijd gespeeld.

De mannen hebben alles gegeven, jammer dat we niet superfit aan de wedstrijd begonnen, want dat was vandaag wel nodig. Niet getreurd! We delen nu de koppositie en we hebben nog twee thuiswedstrijden tegoed. Allemaal lekker herstellen en op 06-05 komt OWIOS JO11-1 naar Epe.