46'

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 03

13 mei 2017 9:00

Onbekend

Vandaag de laatste wedstrijd van onze competitie. Na de twee opeenvolgende nederlagen was het weer tijd voor een driepunter. Dit moet dan gebeuren tegen Nunspeet. Zij waren in de najaarscompetitie kampioen in de 2e klasse, maar hebben besloten in deze klasse te blijven.

De mannen waren er op gebrand het seizoen goed af te sluiten. Vanaf het begin van de wedstrijd was Epe de bovenliggende partij. Individuele acties wisselden ze af met mooi combinatievoetbal.

Ruststand 3-0 na doelpunten van Wessel, Floris en Gijs. De tweede helft was eveneens goed. Epe bleef de druk houden en liep uit naar een verdiende 8-0 overwinning. De doelpunten in de tweede helft kwamen van de voeten en het hoofd van: Wessel (3), Floris en Stijn.

Een speciale vermelding Nick. Hij hield met enkele prachtige duiken de 0. Mooi om te zien.

Het officiele competitieseizoen zit er op. We worden minimaal 3e en wellicht nog 2e. Op basis van de uitslagen en het vertoonde spel mag ZAC JO11-1 de terechte kampioen mogen worden. Dit gaan zij woensdag onderling uit maken tegen DSV'61. Wint ZAC dan zijn wij 2e geworden.  We sluiten het seizoen af met 27 punten uit 11 wedstrijden, dit zijn er 4 meer dan voor de winter. Een mooie progressie dus en dat tussen veelal 2e jaars selectieteams.

Een mooi en goed seizoen Nick, Thomas, Alex, Stijn, Floris, Gijs, Wessel en Daan. We hebben genoten! Volgende week een afsluitend toernooi in Winterswijk en dan zit er echt op!