47'
Stijn Blok (schot)

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 03

18 april 2017 18:45

Vandaag een avondwedstrijd aan de Kweekweg. Voor de tweede keer dit seizoen staat de uitwedstrijd bij EZC gepland. Wij hebben wederom Steijn Leerkes uit de JO11-3 gevraagd ons te ondersteunen aangezien sommigen niet 100% fit waren. Top Steijn!

Bij aankomst in de kleedkamer van EZC blijkt al snel dat de mannen er zin in hebben. Een wedstrijd tegen bekenden is altijd leuk, maar ook wel een beetje spannend. Van deze spanning hadden de mannen, in tegenstelling tot de 1e wedstrijd dit seizoen, nu geen last.

Super geconcentreerd kwam Epe fel uit de startblokken. Het was Alex die in de 2e minuut met een schitterend afstandschot de 0-1 op het scorebord zette. Dit leek ook al weer een deja vu, want deed hij dat eerder dit seizoen ook al niet tegen EZC?

Geconcentreerd voetbalt Epe naar een 1-3 ruststand door een eigen doelpunt en een doelpunt van Daan. In de rust de mannen gecomplimenteerd voor het sterke begin. "Ga zo door" was het advies.

In de 34e minuut, haalt Gijs verwoestend uit voor de 1-4. Mooi in de rechter bovenhoek. Ook Steijn Leerkes pakte weer zijn doelpuntje mee. Het slotakkoord was voor de andere Stijn, die zeer bekeken de doelman passeerde na een mooie assist van Floris.

Uiteindelijk een 2-6 eindstand en wederom 3 punten voor de mannen! Goed de concentratie vastgehouden Thomas, Nick, Gijs, Alex, Daan, Wessel, Floris, Steijn en Stijn. Zaterdag gaan we vol vertrouwen naar ZAC.. maar morgen eerst nog een ander belangrijk toernooi..Schoolvoetbal!