... (schot)

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 03

8 april 2017 9:00

Samantha Boeve

Vandaag de thuiswedstrijd tegen SEH JO11-2. De afgelopen week heeft de griep de Hoge Weerdschool bereikt. Zowel Nick als Floris moesten de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. In de persoon van Steijn Leerkes hebben we een goede stand-in gevonden. Op een voor hem wat vreemde positie, linksvoor, heeft hij duidelijk zijn steentje bijgedragen deze wedstrijd. Bedankt Steijn. Aangezien ook onze doelman ziek was hebben we gevraagd of Alex de handschoenen aan wil trekken. Dit was geen punt voor Alex. Hij heeft een prima wedstrijd gekeept en slechts 1 tegendoelpunt hoeven incasseren.

De doelpunten lieten vandaag lang op zich wachten waardoor het lange tijd spannend bleef. Epe was de betere partij, maar SEH kwam er op sommige momenten gevaarlijk uit. In de 10e minuut bracht Daan de eerste score op het bord. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft waren we veel sterker dan SEH. De score werd door een prachtige solo van Thomas op 2-0 gebracht. Daarna deed Steijn zijn duit in het zakje door een bal droog en hard in te schieten. Het was wederom Daan die voor de 4-0 zorgde. Via een spaarzame tegenaanval kwam SEH op 4-1, waarna Wessel na een fraaie solo de eindstand op het bord bracht.

Complimenten voor het vertoonde spel Alex, Thomas, Stijn, Gijs, Steijn, Daan en Wessel. Woensdag een volgende krachtmeting, dan spelen we tegen CSV'28.