Stijn Blok (schot)
Assist: Gijs Vonk

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 03

11 maart 2017 9:30

Nadat in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen Noord Veluwe Boys werd verslagen was het nu de buurt aan hun buurtjes, die van WHC. Ook de blauw-wiite mannen uit Wezep hadden geen kans tegen onze mannen.

De jongens kwamen goed uit de startblokken en zette de tegenstander onder druk. De opbouw van achteruit was weer prima. De strijd op het middenveld werd vaak gewonnen en ook voorin waren de mannen op dreef met mooie acties. Het was Wessel die in de 6e minuut zijn snelheid goed gebruikte en 1op1 met de keeper niet faalde. Een klein smetje was de tegengoal in de 11e minuut. Maar de mannen waren niet van slag. In de 15e minuut stuurde Thomas, met een schitterende steekpass, Floris op de goal af. Ook Floris rond keurig af. Tot de rust bleef deze stand ongewijzigd op 1-2.
In de tweede helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld. WHC is niet echt gevaarlijk meer geweest. De paar keren dat ze er wel doorheen kwamen was het Nick die alert reageerde en een doelpunt voorkwam. In de 35e minuut een mooie steekbal van Gijs op Stijn. Stijn rondde de gegeven kans beheerst af en de wedstrijd was hierdoor ook gespeeld.

Voor de tweede keer dit seizoen werd WHC verslagen. Volgende week thuis tegen 't Harde.