25'

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 02

26 november 2016 9:00

J. Bekker

Vandaag, onder koude omstandigheden, de laatste wedstrijd van dit seizoen. Wat zou het worden.. plek 1 t/m 5 behoort tot de mogelijkheden. Een kampioenschap zou iets teveel van het goede zijn en dat werd het uiteindelijk ook niet. De mannen van VSCO uit Oosterwolde zijn de terechte kampioen, gezien punten en doelsaldo....

Wij spelen vandaag tegen een tweedejaarsteam van Kampen, ..wat een kerels. We herinneren de mannen aan een wedstrijd eerder dit jaar tegen DSV. Ook toen waren de tegenstanders stukken groter dan wij..en dat ging toen super!

Aangezien DOS zijn zinnen had gezet op plek 2 in de eindstand werd het een boeiend gevecht. Het voetbal was niet heel goed, maar dat was gezien de kou en het gladde veld misschien ook niet vreemd. We hebben vandaag wel gestreden als leeuwen. In de dertiende minuut kwam DOS op gelukkige voorsprong door een corner, die onverwacht in 1 keer op het doel werd geschoten.

Op slag van rust was het Stijn, die op aangeven van Wessel, de bal uit de draai mooi in het doel schoot. 1-1 met rust en nog volop in de race voor 3 punten.

De tweede helft was een gevecht aan beide kanten van het veld. Per saldo was Epe iets gevaarlijker. Enkele spelers van DOS moesten handen en voeten gebruiken om ons af te stoppen. Het lukte beide ploegen echter niet om een winnend doelpunt te scoren.

Uiteindelijk lijkt het gelijke spel te leiden tot de derde plaats in de competitie, achter twee JO11-1 teams. Het is een prachtige prestatie met bij vlagen prima verzorgd voetbal. Dit belooft veel voor de voorjaarcompetitie waar we wederom in de 2e klasse op zoek gaan naar een hoge eindklassering.

Nick, Thomas, Stijn, Alex, Floris, Daan, Gijs en Wessel prima gedaan en op naar het voorjaar!! De komende weken gaan we proberen nog enkele wedstrijdjes te regelen voordat we aan het kerstmaal en de oliebollen gaan..