Prima wedstrijd van JO11-2 zorgt voor plek in top 3!

47'

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 02

12 november 2016 10:30

Vandaag de laatste uitwedstrijd van de najaar-competitie. Het was tevens de eerste dag van het "ruitenkrabben op zaterdag". Met temperaturen van net boven het vriespunt wisten de mannen op het hoge gras van veld 4 echter een prima pot voetbal op de mat te brengen....

We wisten dat deze wedstrijd belangrijk was voor onze 4e positie. De mannen willen graag naar boven kijken en daarom was winst noodzakelijk. Vanaf de eerste minuut zaten we goed in de wedstrijd. Het duurde tot de 7e minuut voordat wij via 3 schijven (en 1 keer raken) voor het doel van WVF verschenen. Het was Gijs die de beslissende pass op Wessel in huis had.

In de eerste helft hebben we veel kansen gehad om de score verder uit te breiden. Het laatste schot was echter niet zuiver of hard genoeg. Nick heeft aan de andere kant nauwelijks in actie hoeven komen. In de rust aangegeven dat WVF nog steeds kansen ruikt langszij te komen, dus een gewaarschuwd mens...

In de tweede helft weer een aantal mooie combinaties gezien, het was Stijn die in de 35e minuut Floris in stelling bracht, 0-2. In de 43e minuut bracht Wessel na een paar mooie bewegingen de 0-3 op het scorebord.

Het slotakkoord was voor WVF. Een van de weinig grote mogelijkheden wist WVF om te zetten in een doelpunt. De 1-3 uitslag was bereikt.

Doordat de clubs boven ons punten hebben verspeeld, stijgen we een plekje. De derde positie is bereikt, met nog twee thuiswedstrijden te spelen. Woensdag geen trainen, maar iets veel leukers. We mogen dan op Papendal spelen tegen Vitesse JO9, het nieuwe team van ons oude teamgenootje Joost.

Morgen staat de kraker van de mannen van Epe 1 tegen Heerde 1 op het programma. JO11-2 is van de partij!!