Scheidsrechter

M. van Schoonhoven

Onbekend

Vandaag de tweede en laatste derby van de najaars-competitie. Een aantal weken geleden gingen we op bezoek bij EZC, nu waren de mannen uit Oene aan de beurt.

Afgelopen week weer lekker getraind met de mannen. Een onderdeel was het latje-trap. Dit keer met als inzet het vertegenwoordigen van ons team bij een wedstrijd latje-trap tijdens een andere derby komend weekend, nl. die van ons vlaggenschip tegen Heerde 1. Wessel heeft de eer ons team te vertegenwoordigen.

Na een goede warming up, die altijd wordt gevolgd door een positiespel begonnen we aan de wedstrijd. Oene begon voortvarend en het leek of onze jongens hier niet helemaal rekening mee hadden gehouden. In de 7e minuut kwam Oene dan ook op voorsprong. Na dit doelpunt werden we wakker en pakten we het goede spel van de laatste weken weer op. Nadat Wessel via een rake trap vanaf de "achterlijn" de 1-1 op het bord had gezet, stond diezelfde Wessel aan de basis van de 2-1. Er ontstond enige onduidelijkheid of deze bal van Wessel de doellijn had gepasseerd, maar het was Stijn die aan alle onzekerheid een einde maakte door de rebound binnen te schieten.

Na de rust een veel sterker Epe. De 2-1 voorsprong groeide dan ook naar een verdiende 6-1 overwinning. Het was weer een prima wedstrijd van het collectief, maar de prestaties van onze keeper Nick en onze spits Daan zijn zeker moeite waard apart te vermelden. Daan heeft op basis van zijn inzet en een aantal gestrande pogingen op het doel een verdiende 6-1 gemaakt en Nick heeft een aantal uitstekende reddingen verricht. Ook zijn spelhervattingen waren prima.

Achterin stond het (in wisselende samenstellingen) met Alex, Thomas, Stijn en Gijs ook goed. En Floris ontpopt zich de laatste weken steeds meer als man van de assists..

Ga zo door mannen, laten we kijken of plek 3 een haalbare positie wordt!