Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 02

29 oktober 2016 9:00

S. Boeve

29-10-2016 S.V. Epe JO11-2 - IJVV JO11-3

Vandaag de thuiswedstrijd tegen de mannen uit IJsselmuiden. Het was een prachtige herfstdag voor een lekker potje voetbal. De afgelopen 3 wedstrijden (inclusief de oefenwedstrijd tegen 1e klasser Hattem) werden verloren door de mannen uit Epe, dus het werd weer tijd voor een 3 punter. De westrijdbespreking was kort en vond plaats op het veld. Tijdens deze paar woorden hebben we vooral benadrukt dat ze dan wel 3 wedstrijden hadden verloren maar dat het veldspel bij vlagen prima was, dus ga zo door!

Vanaf minuut 1 bleek dat onze mannen duidelijk een maatje te groot waren voor IJVV. De tegenstander werd van het kastje naar de muur gestuurd. Prachtige afstandschoten werden afgewisseld met mooie aanvallen.  De ruststand van 8-0 vormde dan ook aanleiding om een aantal spelers kansen op een doelpunt te gunnen. Alex ging keepen en  Nick en Thomas werden in de aanval gezet. De mannen hebben het de tweede helft prima opgepakt. Soms vormt een dergelijke voorsprong aanleidng voor rommelig spel aangezien iedereen een doelpunt wil meepakken. Niet bij JO11-2! Als een echt team waren ze blij voor de drie doelpunten van Thomas en Nick!

Ook mooi om te zien dat Floris het achterin prima deed. De posities in het veld bleven goed bezet. Dit leidde dan ook naar een monsterscore van 19-1.

Volgende week weer een thuiswedstrijd, dan de derby tegen Oene JO11-2.