49'

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 02

15 oktober 2016 8:30

Onbekend

Vertrek om 07:15 uur vanwege wegwerkzaamheden in 't Harde,.... dat is een lekker begin van de zaterdagochtend. De mannen hadden geen last van dit vroege tijdstip. De warming-up was goed en belooft veel goeds....

VSCO is de trotse koploper en heeft nog geen enkel punt verspeeld, daar willen wij natuurlijk verandering in brengen. Epe JO11-1 speelt een prima eerste helft met verzorgd voetbal. Via goed positiespel wordt de bal veelvuldig richting de aanval gespeeld. Toch miste het laatste passje net de scherpte. VSCO heeft in de eerste helft 1 kans van ons gekregen en deze was raak. Een vervelende 1-0 ruststand was het gevolg.

In de rust hoefden we niet veel bij te sturen. De mannen hadden het geloof er nog in en wisten wat er beter kon. In de 30e minuut geven we echter weer een doelpunt cadeau en dan weten we dat het moeilijk zal worden nog een goed resultaat neer te zetten. We proberen het wel, maar het zit er vandaag gewoon niet in. Nadat VSCO in de 38e minuut op 3-0 was gekomen, wist Wessel in de 48e minuut nog een terechte ere-treffer te maken. Het slotakkoord was echter voor VSCO, zij maken in de 49e minuut de 4-1. Een geflatteerde einduitslag, maar dat is dan ook het geluk wat je als koploper vaak hebt.

Volgende week oefenen we tegen Hattem JO11-1 en gaan de mannen in de avonduren lekker een uurtje bowlen.