24 september 2016 14:30

Scheidsrechter

M. van Schoonhoven

Onbekend

Vanaf het begin van de wedstrijd een redelijk goed spelend Epe. Er zijn nogal wat spelers met blessures, afwachten dus of ze de wedstrijd uit kunnen spelen (Thomas, Max en Jiem; allen een knieblessure).
Er is voldoende overwicht en de bal is veel en vaak op de helft van Hattem. Na 20 minuten spelen valt de eerste goal uit een corner. De bal wordt minimaal 6 keer ingeschoten in een rommelige situatie voor de goal (zo'n beetje beide teams in de 16 meter), maar toch een eigen goal; hoe krijgen ze het voor elkaar, wel 1-0.
Er zijn nog verschillende goed kansen, maar geen wordt benut , 1-0 dus ook de ruststand.
Na de rust begint Hattem vol strijdlust; het team probeert druk te zetten, maar Epe lost het voetballend steeds beter op, niet te veel lange ballen meer, maar opbouwend vanuit het achterveld, mooi om te zien. Epe is gewoon sterker en het druk zetten  slaat om in toch wel wat gefrustreerd gedrag bij Hattem.
Dan volgen er een paar goede acties van Mehmet. Belangrijk voor het team en het geeft de verdediging van Hattem overwerk. Na een goede aanname en loopactie tovert hij de bal langs 3 verdedigers en scoort de 2-0 met een prachtig schot .
Niet veel later heeft hij de bal weer en geeft veel druk op de goal en trekt daarbij weer meerdere verdedigers naar zich toe. Daardoor staan er ook spelers vrij. Mehmet houdt het overzicht en geeft een prachtige assist die goed binnengeschoten wordt door Jiem.
3-o ! Kijk da's mooi; solo als het kan, teamwerk waar het moet.
Hattem komt nog een paar keer in een kansrijke positie, maar het wil vandaag niet. Schot op de lat, diverse schoten naast en een paar fraai gekeept door Maikel (de vaste rots in de branding).