Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe wint met moeite bij Zuidwolde (0-1)

Epe wint met moeite bij Zuidwolde (0-1)

Zuidwolde 1 (zon)

0 - 1

Epe 1

20'
Lars Timmer (schot)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

5 februari 2017 14:00

Scheidsrechter

Dorenbosch

Accommodatie

Sportpark Woltingeslag
Sportlaantje 4
7921 BT
ZUIDWOLDE DR
tel. 0528-372515

Een goede eerste helft resulteerde in een dikverdiende 0-1 voorsprong, door een prachtig doelpunt van Lars Timmer, die in  de 20e minuut d.m.v. een strak en hard schot, vanaf zo'n 18 meter de bal,  op aangeven van Dennis Calkhoven,  snoeihard in het Zuidwolde doel schoot.
Zeker dikverdiend want het was in de eerste helft een oppermachtig Epe dat vergat de kansen te benutten.

In de 1e minuut was het al bijna raak, Sven Hoogenboezem, eindelijk terug in de competitie na revalidatie van een langduige blessure,  kwam alleen voor de doelman , maar plaatste de bal naast i.p.v in het doel. Acties van Stefan Lokhorst, Gerrit Calkhoven, Dennis Calkhoven misten het Zuidwolde doel.

Zuidwolde kreeg ook kansjes  In de 7e minuut een kopbal werd naast gekopt en in de 17e minuut weer een klein kansje, maar eigenlijk was de eerste helft met name voor de Epe ploeg, die de duels won en rustig de bal rond speelde om zo nu en dan met een snelle actie de voorsprong probeerde te vergroten. Vlak voor rust kwam Zuidwolde bijna tot scoren  maar de mogelijkheid werd niet benut.

Na de rust een geheel ander spelbeeld, het was Zuidwolde dat de lakens uitdeelde. Epe gaf niet meer thuis. De Epenaren lieten Zuidwolde aan de bal en daardoor zag de thuisploeg mogelijkheden en die kwamen er. Epe kwam er bijna niet meer aan te pas.

Er kwamen zeker een handvol goede mogelijkheden maar de inzetten van Zuidwolde misten kracht,  waardoor Epe doelman Bas van Schoonhoven niet echt in grote moeilijkheden kwam.
Eén moment in de 2e helft werd het echt gevaarlijk, een vrije trap in de 84e minuut, door de beste speler van Zuidwolde en van de wedstrijd,  Frank Capellen, belandde op de lat.

Kreeg Epe dan helemaal geen kansen meer, nu hoegenaamd niet , behalve op het eind van de wedstrijd toen invaller Leon Pannekoek, alleen voor de doelman tegen deze opschoot, ook een actie van Sven Hoogenboezem werd nog door de doelman gestuit.

Helaas werden in deze wedstrijd veel te veel "onterechte"gele kaarten getoond 
Zeven gele kaarten voor Zuidwolde en twee voor Epe en Epe speler Lars Timmer werd "verrast"door een rode kaart, vanwege zijn tweede gele kaart, terwijl alleen Stefan Lokhorst in de eerste helft bestraft was na een onbenullig voorval.


Opstelling Epe:

Bas van Schoonhoven, Max Tuinman, Max Buis, Tom van Schoonhoven, Bas Smit, Lars Timmer, Sven Hoogenboezem, Dennis Calkhoven, Gerrit Calkhoven (78. Jasper Kieskamp), Stefan Lokhorst (65. Leon Pannekoek) en Luke Berkhoff.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!