Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DIO Oosterwolde wint van SV Epe 1

DIO Oosterwolde wint van SV Epe 1

DIO Oosterwolde 1 (zon)

1 - 0

Epe 1

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

11 december 2016 14:00

Scheidsrechter

Veen, P. van

Accommodatie

Sportpark Oostenburg
Veenhofweg 1
8431 NH
OOSTERWOLDE FR
tel. 0516-514900

Een op en top gemotiveerd DIO Oosterwolde 1 heeft SV Epe 1 in de 13e competitie wedstrijd haar eerste nederlaag bezorgt. 
Het werd een verdiende 1-0 overwinning welke tot stand kwam door een doelpunt  vlak voor de rust door de 18 jarige Martijn Wieldraaijer.

SV Epe speelde  in Oosterwolde in een iets gewijzigde opstelling. Twan Huiskamp stond in de basis, terwijl Nick Krijgsman op de bank begon. 
Vanaf het begin van de wedstrijd was het DIO dat Epe onder druk zette en de Epenaren kwamen hier nauwelijks onderuit. Het aanvallende spel dat Epe dit seizoen speelde kwam er helemaal niet uit. Het was de thuisploeg die het spel dicteerde.

De duels op het middenveld werden gewonnen door DIO  en Epe kwam  in de eerste helft slechts tot één goede kans, die eigenlijk wel doel had mogen treffen  want Stefan Lokhorst kon in de 27e minuut vrij voor het DIO doel de bal inschieten, maar helaas voor Epe ging de bal naast. 
Voor Epe was dit achteraf de beste mogelijkheid van de wedstrijd

Epe doelman Bas van Schoonhoven moest in de eerste helft  zelfs vier keer redden , met katachtige reddingen voorkwam Bas goede mogelijkheden van DIO.

Op het door vele regen zwaar bespeelbare veld  werden de Epenaren stevig aangepakt en met name spelmaker Dennis  Calkhoven moest het ontgelden. Er werden tamelijk veel overtredingen gemaakt. Zo nu en dan werd het dan ook onvriendelijk in het veld.

Na de rust, bij de 1-0 achterstand, probeerde Epe de wedstrijd naar zich toe te trekken. Twan Huiskamp werd gewisseld voor Nick Krijgsman en Epe ging aanvallender spelen, maar de DIO verdediging stond goed en gaf weinig mogelijkheden weg. Het duel speelde zich voornamelijk op het middenveld af.

Trainer Hans uit den Bogaard wisselde Luke Berkhoff voor Leon Pannekoek en moest tevens  Max Buis wisselen voor Mees Nijland. Het mocht niet baten. 

Epe kwam nog tot één mogelijkheid, toen Dennis Calkhoven na een solo de bal inschoot, maar de DIO doelman kon de bal met zijn linkervoet tegenhouden.
Het bleef daarom ook 1-0 voor DIO dat over gehele wedstrijd genomen zeker een terechte overwinning was.

Epe raakte dus in de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft de ongeslagen status kwijt en zakte van de 1e naar de 2e plaats in de competitiestand.

De ploeg mag echter best trots zijn,  want slechts twee keer een gelijkspel en één keer verloren en tien winstpartuijen, dat is een ongekend resultaat.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!