Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe 1 , uiteindelijk één punt in Dwingeloo

Epe 1 , uiteindelijk één punt in Dwingeloo

Dwingeloo 1 (zon)

1 - 1

Epe 1

... (intikker)
42'
70'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

27 november 2016 14:00

Scheidsrechter

Brussen, J.A.H

Accommodatie

Sportpark Hulsebosch
Westeinde 1
7991 RS
DWINGELOO
tel. 0521-591594

Epe 1 had het heel moeilijk tegen een zeer defensief thuisspelend Dwingeloo. Elk resultaat tegen Epe was voor de mannen  uit Drenthe winst en daar ging men voor , 9 tot 10 man achter de bal en gokken op een diepe bal op de eenzame spits, waarna er snel aangesloten werd. Deze taktiek werkte aangezien het lang duurde voordat Epe een doelpunt maakte.

Epe had gedurende de  wedstrijd  heel veel balbezit en bleef gedisciplineerd aanvallen maar had het moeilijk om kansen te creëren en kwamen er kansen dan werden deze gemist  of zat het niet mee.

In de eerste helft werd Epe een 100% strafschop onthouden in de 9e minuut. Onder de ogen van de scheidsrechter werd Dennis Calkhoven onderuit gehaald binnen het strafschopgebied. Na een aarzeling woof de scheidsrechter deze overtreding weg, het was achteraf het beslissende moment van deze wedstrijd.

Gedurende de eerste helft kwamen er nog mooie kansen voor Stefan Lokhorst ( kopbal net naast) en schoten vanuit de 2e lijn. Dwingeloo kwam er sporadisch uit, eigenlijk slechts één mogelijkheid en deze was in de 42e miuut gelijk raak, waardoor Epe tegen de onverdiende achterstand op liep.

In de 2e helft speelde Epe in een hoger tempo, Dwingeloo probeerde zoveel mogelijk het spel te ontregelen, tijd te rekken enz. maar ook haar spelletje te spelen, diepe ballen op de spits en snel bijsluiten. Voor Epe kwamen er wel kansjes maar net zoals in de 1e helft lukte het steeds niet.

Diep in de 2e helft was het uiteindelijk in de 70e minuut, de voor Tom van Schoonhoven ingevallen jeugdspeler, Lars Krijgsman die de dik verdiende gelijkmaker scoorde.

Epe zette daarna nog meer druk om alsnog de overwinning mee te nemen, maar mocht uiteindelijk blij zijn met dit gelijke spel aangezien ook Dwingeloo nog mogelijkheden kreeg,

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!