Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Goede overwinning in Ruinen (0-2)

Goede overwinning in Ruinen (0-2)

Ruinen 1 (zon)

0 - 2

Epe 1 (zon)

20'
30'
Assist: Koen Logen

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

6 november 2016 14:00

Scheidsrechter

Wever, J.

Accommodatie

Sportpark De Baete
Wolvenweg 10
7963 BG
RUINEN
tel. 0522-472100

SV Epe 1 heeft een goede overwinning behaald in en tegen Ruinen.
Stefan Lokhorst was de grote man voor Epe met twee doelpunten welke reeds in de 1e helft vielen. 

De Epe spits speelde een puike eerste helft net zoals zijn teamgenoten. In de tweede helft viel de ploeg terug, kwam niet echt meer in de problemen, maar wist ook zelf niet meer te scoren.
Op het gezellige sportpark en onder een najaars zonnetje speelde Epe vanaf het begin van de wedstrijd met veel elan en strijdlust. Er waren veel toeschouwers uit Epe  (en ook uit Heerde) meegekomen
De tegenstander werd goed onder druk gehouden waardoor Epe duidelijk de betere ploeg was met het meeste balbezit. 

Er ontstonden daardoor direct al enige mogelijkheden, maar het duurde tot de 20e minuut voordat er een score kwam. Een prachtige diepe bal van de uitstekend spelende Dennis Calkhoven bereikte Stefan Lokhiorst, die de bal controleerde, twee verdedigers uitkapte, de doelman omspeelde en koel scoorde (0-1).

Tien minuten later was het weer Stefan die scoorde. Nu lag de basis aan de aanval bij rechtsback Max Tuinman die goed doorverdedigde, opstoomde op het middenveld en de bal gaf aan Koen Logen  die de bal goed voorgaf en Stefan scoorde de 0-2.

Epe beheerste het spel hoewel vlak voor de rust Epe doelman Bas van Schoonhoven tot twee maal toe handelend moest optreden om een doelpunt te voorkomen.

Epe kreeg in deze eerste helft meerdere goede kansen. Luke Berkhoff, Koen Logen en Dennis Calkhoven waren dichtbij doelpunten maar het bleef bij een ruststand van 0-2.

Na de rust  was de wedstrijd duidelijk gespeeld. tegenstander Ruinen probeerde wel maar behoudens enkele kleine mogelijkheden, werd Ruinen niet gevaarlijk en ook de attent keepende Epe doelman Bas van Schoonhoven stond op zijn post.

Epe kreeg drie uitstekende mogelijkheden om de score te verhogen. Stefan Lokhorst miste bij de tweede paal een unieke kans op een hattrick na een goede voorzet vanuit een vrije trap door Dennis Calkhoven.
Koen Logen werd tot twee maal toe zwaar gehinderd binnen het strafschopgebied. Eén keer ging Koen over het knie van een tegenstander en één keer werd Koen overduidelijk vastgehouden maar de scheidsrechter gaf helaas voor Epe geen strafschop. Het bleef daarom bij een dikverdiende 0-2 eindstand.
Het talrijke Epe publiek kon met een tevreden gevoel de terug reis aanvangen, hoewel de tweede helft net echt kon boeien.

Epe verzuimde de tweede helft het redelijk goede spel van de eerste helft te evenaren, wellicht word dit bewaard tot volgende week als de topper in de 3e klasse D Noord op het programma staat. De derby thuis tegen buurman Heerde.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!