Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

9-3 winst van Epe 1 op Oldemarkt 1

9-3 winst van Epe 1 op Oldemarkt 1

Epe 1

9 - 3

Oldemarkt FC 1 (zon)

1'
3'
... (schot)
5'
... (kopbal)
13'
Koen Logen (stift)
18'
46'
Assist: Koen Logen
48'
65'
... (kopbal)
77'
Stefan Lokhorst (intikker)
88'
Assist: Koen Logen
90'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

9 oktober 2016 14:00

Scheidsrechter

Smeenk, P.

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Zorg dat je op tijd bent , is een veel gehoorde opmerking bij de laatste wedstrijden die SV Epe 1 speelt en niet alleen bij het begin van de wedstrijd , maar ook bij het begin van de tweede helft

Direct vanaf het begin van de wedstrijd was het raak voor SV Epe,

Linksbuiten Luke Berkhoff snelde langs de verdediging, trok de bal keurig terug op de zestien waar Stefan Lokhorst dit buitenkansje niet aan zich voorbij liet gaan. Het leek een kopie van de vorige week.

Stefan scoorde de 1-0 binnen één minuut. De supporters die op tijd, bij aanvang van de wedstrijd aanwezig, waren gingen er eens goed voor zitten/staan.

Maar binnen een paar minuten was het weer gelijk. De Epe verdediging taste mis en een goede voorzet werd in de derde minuut door Oldemarkt aanvaller Folkert Postma, die geheel vrij stond,  in het Epe doel geschoten

Even later, in de 7e minuut, kwam Oldemarkt zelfs op voorsprong, weer was de Epe verdediging niet attent en Jelmer Trox kopte geheel vrijstaand de bal achter Bas van Schoonhoven. (1-2) voor Oldemarkt, maar SV Epe schrok er niet van en kwam snel weer in haar eigen spel en creëerde kansen en het was  als snel weer gelijk.

In de 13e minuut werd het 2-2 doordat  Gerrit Calkhoven de bal, na een door de Oldemarkt gestopte inzet van Stefan  Lokhorst, de terugkomende bal in het Oldemarkt doel plaatste. (2-2)
In de 18e minuut kwam Epe op voorsprong door Koen Logen, die alleen voor de doelman deze verschalkte met een subtiele stift.

Oldemarkt probeerde hierna wel de gelijkmaker te forceren,maar kwam voetballend tekort. Epe daarentegen creëerde meerdere mogelijkheden maar wist niet meer tot scoren te komen voor de rust. Er werd slordig omgesprongen met de kansen en de rust werd bereikt met een 3-2 stand.

Na de rust was het direct weer raak. Epe zette direct weer druk en een voorzet van Koen Logen werd ingekopt door de attent en goed spelende Gerrit Calkhoven (4-2), dezelfde Gerrit Calkhoven was scherp, want twee minuten later maakte hij zijn derde doelpunt . toen hij de diepte ingestuurd werd en de Oldemarkt doelman verschalkte ((5-2).

Epe bleef goed voetballen en probeerde keer op keer de Oldemarkt verdediging uit te spelen en meer doelpunten te maken, maar het was Oldemarkt dat op een 5-3 stand kwam. een door Epe onnodig veroorzaakte vrije trap werd hoog voor het Epe doel gebracht en goed ingekopt door Wilko Tammens.(5-3), dit gebeurde in de 65e minuut.

Oldemarkt kon maar even geloven in een beter resultaat, want het was weer Gerrit Calkhoven , die na een solo zijn vierde doelpunt aantekende (6-3), een zuivere hattrick in de tweede helft. Na deze 6-3 was het alleen maar Epe wat de klok sloeg. 

In de 75e werd Gerrit Calkhoven een publiekswissel gegund, de pas 16 jarige Frenkie Overmars, A1 speler, maakte zijn debuut in het eerste elftal van Epe. De oudste zoon van Marc  liet er geen gras over groeien. Zijn eerste bal contact was gelijk raak. De terugkomende bal vanuit een doelpoging werd snoeihard door een prachtige volley in het Oldemarkt doel geschoten. Wat een binnenkomer en wat een debuut. met als gevolg een 6-3 voorspriong.

Daarmee was de doelpuntenhonger van Epe nog niet gestild.
In de 87e minuut liet Koen Logen, Stefan Lokhorst de 8-3 aantekenen en in de 90e minuut werd de bal naar Frenkie Overmars gespeeld, die zich met een prachtige aktie vrijspeelde en van buiten de zestien de bal snoeihard in het Oldemarkt doel kogelde en daarmee de eindstand op 9-3 bepaalde.

Wat een prachtig resultaat, hetgeen wel verbloemde dat Epe toch drie onnodige tegendoelpunten incasseerde,
Volgende week een veel  betere tegenstander. Epe zal dan zeker de verdediging beter op orde moeten hebben.

Klik hier voor het verslag Veluweland
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!