Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Steenwijk 1 - Epe 1 uitslag 0-7

Steenwijk 1 - Epe 1 uitslag 0-7

Steenwijk 1 (zon)

0 - 7

Epe 1 (zon)

1'
15'
Dennis Calkhoven (vrijetrap)
55'
60'
Koen Logen (kopbal)
67'
80'
Koen Logen (solo)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

2 oktober 2016 14:00

Scheidsrechter

Werf, F. vd

Accommodatie

Sportpark de Nwe Gagels
Middenweg 12
8332 CZ
STEENWIJK
tel. 0521-516404

Om 12.00 vertrok de volle Bus voor de uitwedstrijd naar Steenwijk. Naast de spelers en begeleiding van s.v.Epe 1 was het s.v.Epe 4 die als eerste supporters meereisden met de bus naar Steenwijk.

Epe begin uitermate goed aan de wedstrijd,want in de 1e minuut was het al raak,       Luke Berhoff komt goed door op links en vond Stefan Lokhorst die de 0-1 op het scorebord zette. één minuut later kon het scorebord al op 0-2 worden gezet. Gerrit Calkhoven scoorde nadat Luke Berkhoff weer doorkomt en een goede voorzet afleverde.

De minuten hierna waren er ook nog mogelijkheden om de voorsprong verder uit te bouwen maar die werden niet verzilverd. In de 15e minuut gebeurde dit dan wel, Epe kreeg een vrije trap die door Dennis Calkhoven keurig in de bovenhoek werd geplaatst en daardoor de voorsprong van Epe op 0-3 zette.

Steenwijk zet de aanval,middenveld en verdediging nog korter op elkaar om maar te zorgen dat het niet erger voor hun werd. Epe speelde de bal zorgvuldig rond om de ruimte te vinden en dit lukt een  aantal malen maar de afronding ontbrak.

Na rust veranderde het spelbeeld niet, het duurde tot de 55min en toen was het weer raak, StefanLokhorst kwam met een individuele actie door en maakte de 0-4. Epe bleef doorgaan en de 0-5 werd uit een corner gescoord. Gerrit Calkhoven nam de Corner die werd ingekopt door Koen Logen. In de 63e minuut werd Lars Timmer vervangen door Twan Huiskamp.

Epe bleef geconcentreerd doorgaan en dat leverde in de 67e minuut de 0-6 op, Luke Berkhoff kwam weer door en gaf een keurige assist op Stefan Lokhorst. Hierna volgden nog meer mogelijkheden maar leverde geen doelpunten op.

Het slotakkoord was van Koen Logen die keurig in de diepte werd aangespeeld door Twan Huiskamp en de eindstand op 0-7 zette.

De spelers en begeleiding van s.v.Epe 1 zijn zeer blij met de steun van de supporters, en een kleine extra dank voor de mannen van s.v.Epe 4 die voor extra entertainment zorgde in de bus op de terugreis.

Opstelling

Bas van Schoonhoven, Max Tuinman, Tom van Schoonhoven ,Max Buis©, Bas Smit,

Lars Timmer(63min), Twan Huiskamp, Gerrit Calkhoven , Koen Logen, Stefan Lokhorst,

Dennis Calkhoven, Luke Berkhoff.

Niet ingevallen. Leon Pannekoek, Lars Krijgsman, Rick van Beek.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!