Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe 1 mist teveel kansen en speelt gelijk tegen Dedemsvaart 1

Epe 1 mist teveel kansen en speelt gelijk tegen Dedemsvaart 1

Dedemsvaart 1 (zon)

2 - 2

Epe 1 (zon)

2'
Stefan Lokhorst (intikker)
Assist: Koen Logen
... (intikker)
44'
... (lob)
54'
88'
Koen Logen (schot)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

Datum

4 september 2016 14:00

Scheidsrechter

Arends, W.G.F.

Accommodatie

Sportpark De Boekweit
Sportlaan 13
7701 VP
DEDEMSVAART
tel. 0523-613936

Epe 1 mist teveel kansen en speelt gelijk tegen Dedemsvaart 1

De start van de competitie in de 3e klasse D Noord begon voor SV Epe stroef, zowel letterlijk als figuurlijk.

Op het  “kleine” veld in Dedemsvaart, met een prachtige grasmat, welke helaas niet optimaal gemaaid was, waardoor de bal stroef liep,  kwamen de Epenaren goed en fel uit de startblokken.

De thuisploeg werd direct onder druk gezet . In de eerste minuten al een corner, een schot op doel, welke net naast ging door Dennis Calkhoven en een doelpunt door Stefan Lokhorst luidde een hoopvolle middag in.

Het doelpunt kwam tot stand door een prachtige pass van Tom van Schoonhoven, die hierdoor Koen Logen vrij voor de doelman zette, Koen gaf de bal goed breed op de inkomende Stefan Lokhorst die beheerst de 0-1 aantekende.

Vlak na het doelpunt moest Tom van Schoonhoven  verdedigend ingrijpen na een vermeende buitenspel situatie en Tom voorkwam hiermee een kans voor Dedemsvaart.

Epe ging hierna weer volop in de aanval  en creëerde kans op kans, in de 7e minuut Koen Logen alleen voor de doelman, die met de voet redde.

De Eper aanvallers, Gerrit  Calkhoven,  Luke Berkhoff, Stefan Lokhorst en middenvelder s Koen Logen,  en Dennis Calkhoven  kwamen allen in scoringspositie maar wisten het net niet te vinden. Dedemsvaart ging vaak door het oog van de naald. Met name de actie van Dennis Calkhoven had een doelpunt of een strafschop moeten opleveren. Dennis werd zwaar gehinderd en probeerde de bal in het doel te tikken, maar de bal hobbelde over de doellijn voorlangs. Een strafschop was op zijn plaats geweest maar helaas.

Dedemsvaart probeerde onder de Epe druk uit te komen maar kreeg nauwelijks ruimte.

Vlak voor de rust leek Epe dan eindelijk de 0-2 op het scorebord te brengen. Stefan Lokhorst ging alleen op het doel af, werd gehinderd en de bal ging net naast, Stefan liep helaas ook een blessure op bij deze actie. In de rebound kwam Dedemsvaart, geheel tegen de verhouding in op gelijke hoogte. De bal werd hard in de Eper doelmond  geschoten waar bij de 2e paal Kevin Roozendaal de 1-1 aantekende.

Na de rust viel Nick Krijgsman in voor de geblesseerde Stefan Lokhorst en pakte Epe de draad weer op. Het spel liep minder soepel dan de eerste helft. Ook werd het spel harder , met name van Dedemsvaart kant. Veel overtredingen en ook meerdere kaarten werden uitgedeeld. Epe was minder dominant en liep zelfs tegen een achterstand op toen de beste man van Dedemsvaart, Ben Gerritsen, zomaar door de Epe defensie liep en doelman Bas van Schoonhoven met een bekeken schot kansloos liet (2-1).

Een grote domper en zeker onverdiend voor Epe. De mannen van trainer Hans uit den Bogaard zetten hierna alles op alles om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Vele kansen maar geen doelpunt. Luke Berkhoff schoot goed in maar de bal ging net naast en even later Koen Logen die een zuivere strafschop werd Epe onthouden toen Koen vastgehouden werd binnen de zestien, Koen kwam ten val maar lobde de bal alsnog over de doelman, de bal kwam op de lat en die scheidsrechter liet het hierbij.

Vlak voor tijd kwam Epe dat toch op de dik verdiende gelijkmaker. De Dedemsvaart doelman ging bij het uitverdedigen in de fout waardoor Koen Logen profiteerde. (2-2)

In blessuretijd was Epe nog dichtbij de volle winst, maar dit gebeurde helaas niet. Jammer van de twee onnodige verliespunten, maar de veerkracht van de Epe ploeg was uitstekend. De vele Epe supporters gingen dan ook huiswaarts met een dubbel gevoel. Blij dat er alsnog een punt behaald was, maar tevens teleurgesteld want er had eigenlijk een ruime overwinning ingezeten en dat was ook verdiend geweest.

Aanstaande Zondag speelt SV Epe 1 thuis om 14:00 uur tegen het onbekende Zuidwolde.

 

De opstelling:

Bas van Schoonhoven, Max Tuinman, Max Buis, Tom van Schoonhoven, Bas Smit, Koen Logen, Lars Timmer, Dennis Calkhoven(88. Leon Pannekoek), Gerrit Calkhoven, Stefan Lokhorst (46. Nick Krijgsman) en Luke Berkhoff

 

Epe;  05-09-2016 Rijk van Ark

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!