Epe JO11-2JM

E-pupillen, E2, Groep 2 E 2e klas Regio 1

18 april 2016 18:30

Onbekend

Na 3 maal de wedstrijd verzet te hebben, mocht de E2 vanavond eindelijk de halve finale beker spelen. Wij hadden van te voren uitgedacht hoe wij deze wedstrijd zouden insteken, wij wouden Revin en Beau achterin laten starten om zo Daan in de spits te zetten om voorin meer op balbezit te kunnen spelen. Deze strategie werd maandagmorgen al teniet gedaan omdat Revin zich ziek had gemeld.

De leiders hebben voor de wedstrijd hun hoofden nog even bij elkaar gestoken, en toch besloten om Daan voorin te laten starten en dan kon Nina de rechtsachter positie overnemen. Zo gezegd zo gedaan, binnen 2 minuten werd al gauw duidelijk 1-0 WVF dat dit niet de juiste strategie was en Daan gauw naar achter gehaald Nina naar links voor en Sem in de spits. Nu konden er weer gevoetbalt worden van achteruit met een sterke tegenwind. In de 8ste minuut wist Nina snoeihard uit te halen na een voorzet van Sem 1-1, mooi nu proberen ons eigen spel te spelen, maar dat lukte niet Epe bleef te onrustig aan de bal en de spelers konden elkaar niet vinden op de veld. en 1,5 minuut na ons doelpunt scoorde WVF alweer de 2-1, nog niets aan de hand we hebben wel eens vaker vanuit een achterstand gevoetbald. Na 19 minuten kreeg WVF een corner toegekend, deze werd genomen en verdween via de handen van onze keeper in het doel 3-1 dit was tevens de ruststand.

In de 2de helft hadden wij de wind mee, dus hebben wij tegen onze spelers gezegd om op de lange bal te gaan spelen  om zo veel mogelijk druk op de goal van de tegenstander te zetten, maar ook hierbij wisten wij onze eigen spelers niet te vinden of liepen zij elkaar in de weg, omdat wij wisten dat het alles of niets was probeerden wij steeds meer druk naar voren te zetten en kregen in de 41ste minuut opnieuw een doelpunt tegen na een goeie counter van WVF 4-1.  Onze spelers lieten even hun hoofd hangen en daar was binnen een minuut de 5-1, nu was het echt over en uit met de inspiraties om de beker finale te halen. Daan nog even in de spits gezet Stephan nam de plek rechtsachter over, zo wisten wij de laatste 8 minuten toch nog een paar kansen te creeren wat uiteindelijk met een mooie solo van Sem werd bekroond met een doelpunt 5-2.

Niet een wedstrijd om met goed gevoel op terug te kijken, want wij weten dat wij beter kunnen dan wij hebben laten zien. Een uitwedstrijd spelen op een doordeweekse dag is altijd lastig, stressen met eten, ouders gestrest om op tijd te komen, het is toch altijd net iets anders dan een wedstrijd op een zaterdag morgen.