... (schot)
49'

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 01

23 april 2016 9:00

De eerste wedstrijd na de verloren halve finale beker verliep dramatisch, het leek wel of alle kinderen vandaag een collectieve baaldag hadden. Er zat totaal geen beleving in het spel, er werd gewacht tot de bal vanzelf in de voeten rolde, er werd geen druk op de bal gezet. Na 20 seconden stonden wij al met 1-0 achter, de verdediging stond echt te slapen bij de aftrap en de tegenstander kon zo doorlopen naar ons doel. Zo ging het bijna de hele eerste helft, en als we al voor de goal van de tegenstander kwamen werd de bal dusdanig zacht op de goal geschoten dat de keeper die met 2 vingers in de neus uit kon houden. In de 24ste minuut wist Sem nog wel de 4-1 te scoren na een gekeerd schot van de keeper.

De 2de helft was een kopie van de eerste helft, waar ik verder geen verslag aan zal weiden de uiteindelijke eindstand was 6-1. Dit was geen wedstrijd om op terug te kijken, dus kijken wij vooruit en gaan genieten van een welverdiende mei vakantie.