E2 beslist wedstrijd in eerste 7 minuten

2 - 5

Epe JO11-2JM

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 01

9 april 2016 8:30

Nog nooit wist de E2 in de eerste 7 minuten een wedstrijd te beslissen, vanaf de aftrap werd er gelijk druk naar voren gezet en wist Diyar in 20 seconden de bal in het net te schieten. Na 6 minten spelen kreeg Epe alweer de 3de hoekschop toegekend waaruit Diyar weer scoorde, 1 minuut later was het weer Diyar die de bal terug kreeg van de keeper en in 7 minuten wist Diyar een hattrick op zijn naam te schrijven. Daarna werd de keeper van van Hatto Heim wakker, en keerde veel ballen, Hatto Heim wist zelfs in de 12 minuut de 1-3 te scooren. In de 18de minuut wist Sem nog een doelpunt te scoren1-4, dit was tevens de ruststand.

Als trainer hoefde er niet veel gezegd te worden in de rust, iedereen toonde veel inzet en coachten elkaar goed in het veld. Nina had een nieuwe positie in het veld (midmid), waardoor wij Diyar vooruit konden schuiven om voorin voor meer gevaar te zorgen en meer op balbezit te spelen. En ook dat had in de eerste helft goed uitgepakt, dus zonder wijzigingen op naar de 2de helft.

Hier ging de E2 weer net zo goed van start als in de eerste helft en loste schot na schot op het vijandelijke doel, maar de keeper van Hatto Heim werd beter en beter en wist werkelijk alle ballen uit het doel te keren, ik had er zeker al 3 geteld vanaf de zijlijn zo hard werden die ballen op het doel geschoten of gekopt. In de 43ste minuut wist Hatto Heim de 2-4 te scoren omdat Epe op dat moment te veel op de aanval speelde en achterin een gat liet vallen. Maar in de laatste seconden van de wedstrijd wist Carsten toch nog te scoren uit een fantastische uitgespeelde kans (pass Diyar) 2-5 waardoor de eindstand weer een verschil van 3 opleverde wat in de eerste 7 minuten al was bereikt.

Top gespeelt E2 op naar de nummer 1 van onze competitie wij zijn er klaar voor.