1 - 4

Epe JO11-2JM

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 01

19 maart 2016 10:30

Zaterdag werd er voor het eerst in een lange tijd weer eens wedstrijd makkelijk gewonnen door de E2, achterin stond het als een huis, voorin had de E2 nog een beetje moeite met scoren, hoewel er veel kansen waren voor de E2 duurde het tot de 20ste minuut totdat Stephan de 0-1 scoorde binnen een minuut wist ook Carsten de 0-2 te scoren en in de 24ste minuut kopte Diyar de bal in na een perfect genomen hoekschop van Beau in het netje 0-3. Mooie ruststand en voor de trainers een relaxte morgen.
De 2de helft begon hetzelfde als de eerste helft alleen scoorde Hattem na een mooie uitval in de 32ste minuut de 1-3, daarna was het weer Epe die veel balbezit had Daan mist na een mooie solo en 2 man uitgespeeld te hebben de keeper te passeren door de bal in de vere hoek te plaatsen 1-4, dit werd uiteindelijk ook de eindstand.

De E2 was verre weg de betere ploeg maar verzuimde om nog een paar extra doelpunten te maken, wel denken wij na deze wedstrijd een mindere periode te kunnen afsluiten.