30 maart 2016 18:30

Scheidsrechter

D. Groen

Onbekend

De E2 heeft afgelopen woensdag avond een van de slechtste wedstrijden van het seizoen gespeeld. De eerste 12 minuten hebben wij veel kansen gecreërd, maar wisten wij uit 10 kansen maar 1 keer te scoren, in de 7de minuut door een doelpunt van Stephan. Het combineren liep daarna slecht en wij leden veel balverlies op het middenveld omdat er niet snel genoeg werd overgespeeld. in de 20ste en 21ste minuut wist SVI te scoren daarna was de E2 weer aan de beurt om na een hoekschop van Beau de bal in het doel te koppen. (Sem 2-2).

In de rust hebben wij de spelers toegesproken, dat wij deze wedstrijd niet weg mochten geven en dat wij beter moesten gaan combineren. Na het fluitsignaal in de 2de helft was er geen verschil te zien met het eind van de 2de helft wel wist Stephan in de 35ste minuut te scoren nadat de bal uit een kluts voor zijn voeten terecht kwam. SVI wist in de 37ste minuut weer gelijk te maken. Stephan maakte in de 40ste minuut zijn hatrick na een voorzet van Carsten. Daarna was het weer de beurt aan SVI die scoorden de 4-4 en de 4-5 in de 44ste en de 47ste minuut. De laatste 3 minuten heeft de E2 op alles of niets gespeeld om er nog een gelijk spel uit te slepen. Dit gebeurde in de 50ste minuut door een korte hoekschop van Daan op Sem die hem weer terugspeelde op Daan en die hem op briljante wijze boven in de hoek van de goal deed belanden (5-5).

Wij zijn niet blij met de vertoning van ons elftal op het veld, maar blij dat wij dan nog net met een gelijk spel van het veld konden lopen.