BAS E1

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 02

7 november 2015 10:15

Sam Bonhof

De E2 moest het zaterdag stellen zonder de linkerverdediger Beau, maar met volle moet betrad de rest van het team het speelveld. In de eerste helft waren de meeste kansen voor BAS en had Epe weinig in te brengen tegen deze uit de klei gewassen polder boeren. zeker 12 kansen voor BAS en maar 2 vooe Epe, de stand na 25 minuten spelen was echter 0-0 wat ook al 4-0 voor BAS had kunnen zijn.
Wanneer wij als leiding onze voetballers in de 2de helft ook zo zouden laten spelen was een kans op een grote nederlaag aanwezig, dus de boel in de 2de helft maar omgooien om meer voetbal voorin te creëren., hierdoor werd er achterin wat meer ruimte weggegeven, voorin kreeg de E2 nu wel mogelijkheden om te scoren. in de 30ste minuut werd er gescoord door BAS maar in de 31 en de 35ste minuut werd er door Epe gescoord 2-1 voor. Dan denk je langs de kant kan het dan toch nog. BAS wist ook nog een paar keer goed uit te komen zodat het na 45 minuten 2-3 stond. In de laatste 5 minuten werd het nog spannend, omdat Epe nog een paar mooie kansen kreeg om te scoren.
Uiteindelijk had BAS verdiend met 2-3 gewonnen in een mooie wedstrijd waar wij als team weer veel van geleerd hebben.