Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nuttige oefenwedstrijd tegen Zaterdag 1e klasser WHC

Nuttige oefenwedstrijd tegen Zaterdag 1e klasser WHC

WHC 1

1 - 2

Epe 1 (zon)

... (schot)
1'
17'
Koen Logen (schot)

Datum

15 september 2015 20:00

Accommodatie

Sportpark Mulderssingel
Hoeloosweg 15
8091 GE
WEZEP
tel. 038-3761923

Een leerzame en nuttige oefenwedstrijd voor SV Epe.

Oefenzege op zaterdag 1e klasser WHC (1-2)

Het eerste boekte een mooie oefenwinst op zaterdag 1e klasser WHC uit Wezep. Op het prachtige hoofdveld bij WHC kwam Epe al binnen 1 minuut op achterstand. De Eper verdediging stond te “slapen” , verspeelde de bal en WHC scoorde de 0-1.

Epe herpakte zich en kwam al snel tot een aanval in de 3e minuut, de mooie kans werd gemist door Stef Veldwijk. Epe speelde goed en agressief, won duels en het was Mark van Petersen die in de 5e minuut de gelijkmaker scoorde door een afstandsschot.

De Epenaren bleven het beste van het spel houden in deze snelle wedstrijd. Uiteraard probeerde WHC  de aanval te zoeken maar leed door het vroege storen van Epe vaak balverlies. Er ontstonden meerdere kansjes voor Epe en Mark van Petersen was dichtbij de voorsprong door een omhaal over de doelman,  die net naast het doel kwam. Het was uitstel want in de 17e minuut, een prachtige steekpass van Ramon Heukels op Koen Logen die de bal in het WHC doel schoot (1-2). Even later was het bijna 1-3 , Calvin Overmars scoorde, maar de scheidsrechter zag hierbij een handsbal.

Epe bleef druk zetten en wonnen de meeste duels en kregen meerdere mogelijkheden bijvoorbeeld  Koen Logen over rechts en in de 28e minuut een mooie aanval via Ramon Heukels, Stef Veldwijk en Koen Logen. Spits Calvin Overmars miste maar net. Rond de 35e minuut enige corners voor Epe door Mark van Petersen die gevaar stichten voor het WHC doel, waaronder een kopbal van Calvin Overmars die maar net over ging

In de 38e minuut schoot Stef Veldwijk venijnig op het WHC doel , het harde schot kon ternauwernood  gered worden door de WHC doelman,.

Vlak voor de rust kwam WHC sterk opzetten en in de 40e minuut een opgelegde kans voor WHC, alleen voor het doel werd hoog overgeschoten, even later  nog een prachtig schot van Dennis Calkhoven maar het bleef bij de verdiende  1-2 voorsprong bij de rust.

Na de rust bracht WHC zes wissels in en Epe vier, waarbij voor de rust ook Lars Timmer reeds gewisseld was.

Het spelpeil was na de rust beduidend minder , WHC had meer balbezit maar kon Epe niet verschalken.  Het duurde tot de 70e minuut voordat WHC echt gevaarlijk werd door een solo van de linksbuiten die gestuit werd door Epe doelman Michel  Selhorst

Rond de 80e minuut kreeg WHC enkele corners maar ook hieruit werd niet gescoord. Epe gaf verdedigend weinig tot niets weg, ondanks de geïmproviseerde verdediging.

In de 85e minuut was Epe dichtbij de 1-3 toen de gebroeders Calkhoven bijna scoorden. De goed in geschoten bal door Dennis werd door de WHC doelman gepareerd en Gerrit kreeg een opgelegde mogelijkheid om te scoren maar de bal ging over het doel.

Het bleef bij een dikverdiende 1-2 oefenzege.

Trainer Hans uit den Bogaard liet het merendeel van zijn selectiespelers aantreden:

Michel Selhorst, Bas Smit, Max Buis (46. Gerrit Calkhoven), Tom van Schoonhoven (60. Max Buis), Bart Brummel (46. Yannick Heukels), Koen Logen (46. Jamel Steevensz), Lars Timmer(39. Dennis Calkhoven), Stef Veldwijk, Ramon Heukels (60. Bart Brummel), Calvin Overmar(60. Koen Logen)s, Mark van Petersen(46.Luuk Berkhoff).

Het was voor de Epenaren een zeer nuttige oefenwedstrijd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!