Ondanks herstkou wint de E2 makkelijk van WVF E2 6-3

WVF E2

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 02

17 oktober 2015 10:15

Sam Bonhof

Wat vooraf door de trainers als een moeilijke wedstrijd werd beschouwd, is toch nog vrij eenvoudig gewonnen door de E2, met name in de eerste helft werd er heel goed en geconcentreerd gespeeld.
In de 2 minuut was het al 1-0 door een afstandsschot van Beau boven in de kruising Renaldo zou er een buiging voor maken zo mooi zat die erin (wereldklasse). In de 6de, 18de en 24ste minuut wissen Stephan, Sem en Diyar ook nog in de eerste helft het net te vinden deze 4-0 was tevens de ruststand.

In de eerste minuten van de 2de helft was het een omgekeerde wedstrijden en liep de E2 achter de feiten aan en vooral achterin werd er onnodig veel ruimte weg gegeven en geen druk op de bal gezet WVF scoorde in de 27ste en 30ste minuut de 4-1 en de 4-2. Na de aftrap van de 4-2 werd er direct door Sem gescoord door een voorzet van Stephan. Hierna werd het spel van de E2 weer geleidelijk aan beter. In de 39 ste minuut werd nog wel de 5-3 door WVF gescoord, maar je had niet het gevoel meer dat wij deze wedstrijd zouden verliezen in de 43ste minuut wist Stephan nog een keer het doel te vinden door een mooie bal in de diepte door Daan. Een terechte overwinning en de E2 stijgt weer een plekje op de ladder naar de 2de plaats over 2 weken spelen wij uit tegen de ongeslagen VSCO '61 E1. Zij staan momenteel 1ste.