... (schot)

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 02

26 september 2015 10:15

Onbekend

Vandaag bij SV Epe om 10.15 de aftrap tegen Unicum, Unicum is een ploeg die bovenin mee gaat draaien, dus voor ons een mooie gelegenheid om te kijken waar wij staan met onze ploeg. Révin is met een griep thuis gebleven en Nina Aa is meegegaan als reserve van de E2. Nina is bij Heerde altijd verdediger geweest, maar ik durfde het vandaag nog niet aan om haar op die positie in te laten vallen, wanneer het tegen een sterke speler achterin niet goed staat, dan kan dat voor Nina in een eerste wedstrijd negatief werken, dus heb ik besloten haar op het linker en rechtermiddenveld te laten spelen.

Wij begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen vanuit achter steeds goed op naar voren wat resulteerde in een 1-0 in de 6 minuut na een schot van Diyar die door een speler van Unicum van richting werd veranderd en in de goal belande. Het spel ging redelijk gelijk op, Unicum was alleen wat feller op de bal en de combinaties gingen bij Unicum beter dan bij ons. (leer moment),daardoor scoorde Unicum in de 16de minuut de 1-1. Nog niets aan de hand de wedstrijd kon nog alle kanten op, was het niet dat in de 18de minuut de bal 2 keer op de paal belande van de doel naast de zijlijn , eigenlijk 2 keer een ingooi voor Epe maar de scheidsrechter liet doorspelen, waardoor Unicum uit een kansrijke positie de 1-2 binnen kon schieten. De E2 was hierdoor even van slag en Unicum kon in de 19 en de 21ste minuut de 1-3 en de 1-4 binnen schieten.

Rust.

In de 2de helft ging de E2 weer goed van start met een Daan die op stoom was en van achteruit de bal meenam tot 10 meter voor de goal, daar zag hij Sem vrij staan de bal aflegde en Sem zag dat Stephan er nog beter voor stond klein tikje naar rechts en stephan kan niet meer missen, super goal uit het boekje, in de 29ste minuut 2-4. Daarna was het een gelijke wedstrijd met kansen over en weer, Epe wist weer te scoren in de 37ste minuut een mooi doelpunt van Sem met een voorzet van Carsten 3-4, Epe had er weer geloof in en ging meer vooruit voetballen, waardoor Unicum meer ruimte kreeg met hun snelle uitvallen en vervolgens in een overtal situatie kwamen. Met deze ruimte ging Unicum goed om, hierdoor scoorden ze nog 2 keer in de 42ste en 46ste minuut 3-5, 3-6 wat ook de eindstand was.

Toch ben ik tevreden wat ik gezien heb bij de E2. Blij dat Beau er weer bij was, jammer dat Révin ziek was. Aandachtspunten blijft vooral de conditie bij sommige spelers, en er zijn een paar spelers die in de wedstrijd niet 100% het duel aangaan, terwijl zij dit wel doen in de training. Wordt aan gewerkt, de E2 is een ploeg waar nog veel progressie mee te halen is dus kan het alleen maar beter worden.