2 - 5

Epe JO11-2JM

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 02

19 september 2015 8:30

zaterdag morgen vroeg op weg naar Zwolle (07.30), i.v.m. met blessure van Beau 2 spelers van de E3 meegenomen (Jesse en Jack). Om half negen werd er afgetrapt door Epe in een onrustige opening van de wedstrijd stond het na 4 minuten spelen al 1-1, daarna kwamen er kansen over en weer in de 19 minuut werd er gescoord door Berkum, deze 2-1 was tevens de ruststand. Bij Epe waren er een paar spelers die hun niveau van vorige week niet konden evenaren waardoor wij niet goed in het spel kwamen en er te vaak makkelijk balverlies werd geleden. In de rust heeft Ronald de spelers even goed toegesproken, daardoor werd er in de 2de helft beter overgespeeld. Berkum en Epe creëerden evenveel kansen, maar door uitstekend keepen van Martijn kwam het voor Berkum niet tot een doelpunt. In de 33 minuut wist Epe wel het doel te vinden door een uitstekend afstandsschot van Jack, 2-2 in de 39ste minuut is stephan naar de kant gehaald en is Diyar doorgeschoven  naar de spitspositie wat gelijk resulteerde in een mooi doelpunt met het hoofd na een perfecte voorzet van Jack 2-3. Hierna ging Berkum meer in de aanval om een doelpunt scoren waardoor zij achterin ruimte weg gingen geven. hierdoor kon Diyar nog 2 keer scoren in de 45ste en 49ste minuut, een hattrick binnen 10 minuten, en een overwinning voor Epe 2-5 deze uitslag is een beetje geflatteerd omdat Berkum een goede wedstrijd speelde en een gelijkspel was niet onverdienstelijk geweest.