Hulshorst E1

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 02

12 september 2015 10:45

Keizer

na een goede bekerronde, was er een gezonde spanning bij de eerste competitieronde, zowel bij de ouders als de spelers. De E2 moet nog steeds zijn linkerverdediger (Beau Meijerink) missen i.v.m. een kleine medische ingreep, dus trapten wij af met de overgebleven 7 spelers van de E2. In de 12de minuut kreeg de E2 een vrije trap op 17 meter van het doel die knap door Stephan Horst werd ingeschoten. In de eerste helft werd er goed gespeeld door de E2 en zagen wij de spelers  veel driehoekjes en één tweetjes opzetten, tegen het fysiek sterke Hulshorst. In de 2de helft kregen wij versterking van de E3 met 3 wisselspeler ( Jesse Hartzmann, Jack Norman, Bengt Witterholt) Jesse werd in de 2de helft gelijk ingebracht voor Daan Bonhof omdat hij ook te kampen had met lichte blessure. In de 30ste minuut kwam Epe op een 2-0 voorsprong door een mooi doelpunt van Stephan Horst na een assist van Carsten Dom. Maar bij een 2-0 voorsprong en na 35 minuten goed voetbal spelen, gaan er net als vorige week bij SEH andere dingen spelen bij de voetballers ze worden vermoeid en willen de overwinning door extra hard werken en lopen naar zich toetrekken, waardoor zij minder oog voor elkaar hebben en uit hun positie gaan lopen. Daardoor kreeg Hulshof meer overwicht en wist in de 35ste en de 39ste minuut te scoren. hierdoor was de stand weer 2-2 In de laatste 10 minuten kon het nog alle kanten op, maar wisten wij in de 41ste minuut nog te scoren uit een hoekschop genomen door Daan Bonhof, die uiteindelijk door Stephan Horst werd ingetikt. Een mooie hattrick van Stephan en een winst voor SV Epe E2.