... (schot)
45'

E-pupillen, E2, Groep 2 64

5 september 2015 8:45

Geweldige wedstrijd gespeelt. Zeker de eerste 40 minuten had SEH voetballend geen enkele kans gecreëerd. Het doelpunt van SEH in de 3de minuut kwam uit een mooi genomen hoekschop die goed werd ingekopt. Na 40 minuten stonden wij met 3-1 voor, en dachten wij dit rustig uit te kunnen spelen. Niets was minder waar SEH ging druk zetten (coach van SEH riep langs de kant tegen zijn spelers "nu alles of niets voetballen") en wij gingen achteruit lopen om te verdedigen, ook de vermoeidheid stak de kop op omdat wij deze wedstrijd geen wissel spelers bij ons hadden. Hierdoor kwamen wij de laatste 10 minuten niet meer aan opbouwen toe. SEH scoorde nog 2 doelpunten in 44ste en de 45ste minuut, met hangen en wurgen hebben wij op het laatst het gelijk spel over de streep getrokken. Ook hier hebben wij als trainers en spelers weer van geleerd: de wedstrijd is pas afgelopen als het laatste fluitsignaal heeft geklonken.

DOOR IN DE BEKER: ZO TROTS OP ONZE VOETBALLERS