Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe wint plichtmatig van Brummen (2-1)

Epe wint plichtmatig van Brummen (2-1)

Epe 1

2 - 1

Brummen 1 (zon)

Assist: Koen Logen
74'
... (penalty)
Koen Logen (schot)
93'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

12 mei 2016 19:30

Scheidsrechter

Veltmaat, R.J.A.

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe heeft haar plicht gedaan door van degradatiekandidaat Brummen te winnen. Bij Epe ontbraken Sven Hoogenboezem, Stefan Lokhorst en A junior doelman Vincent Mosterd verving Michiel Selhorst, tevens debuteerde A junior Martijn Endendijk verdienstelijk als rechtsachter.

Het eerste gevaar in de wedstrijd kwam van Brummen , in de 10e minuut een vrije trap en de kopbal ging rakelings naast het Eper doel, voor de rest van de eerste helft was Epe voetballend heer en meester maar creëerde weinig goede kansen en ook stond de Brummen doelman goed te keepen. Vlak voor de rust kwam Epe alsnog op een verdiende voorsprong, een één twee van Koen Logen en Mark van Petersen werd door Mark uitstekend afgerond.
Vlak voor de rust kopte Brummen vanuit een hoekschop nog van dichtbij op het Eper doel maar Vincent Mosterd redde uitstekend.
Rust 1-0

In de 2e helft kwam Brummen wat vaker voor het Eper doel , maar echt gevaarlijk werd de ploeg vooralsnog niet. Epe scoorde in de 53e minuut maar deze treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel. Hoe langer de stand 1-0 bleef voelde de ploeg uit Brummen dat er kansjes moesten komen. en die kwamen er maar schoten op het Epe doel werd door goede reflexen van Vincent Mosterd gestopt. In de 74e minuut werd een Brummen speler ten val gebracht binnen het zestien meter gebied en kon Brummen via de toegekende strafschop op gelijke hoogte komen.

Hierna leek de wedstrijd in een gelijkspel te eindigen maar diep in blessuretijd (93e minuut) kon Koen Logen, een door kopbal van de ingevallen Calvin Overmars benutten waardoor Epe alsnog de winst binnenhaalde (2-1)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!