Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe vergeet te scoren Robur wint in laatste minuut

Epe vergeet te scoren Robur wint in laatste minuut

Epe 1

1 - 2

Robur et Velocitas 1 (zon)

44'
... (schot)
Koen Logen (intikker)
89'
90'
... (kopbal)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

10 april 2016 14:00

Scheidsrechter

Hofman, H.

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Een qua veldspel uitstekend voetballend Epe vergat de vele kansen die het creëerde af te maken en Robur et Velocitas pakt uiteindelijk de volle buit.
Er moet nu een wonder gebeuren waardoor Epe nog nacompetitie kan halen. Met nog vier wedstrijden te gaan  (3 uit en 1 thuis) is de ploeg helaas bijna uitgeschakeld.

Onnodig, want het veldspel was beter, maar het scoren wilde maar niet lukken. Meerdere mogelijkheden,maar pech en de goede Robur doelman stonden een score in de weg.
Met dit goede spel en de teruggekeerde spelers na langdurige blessure is het wel heel jammer, maar geeft het voor het volgend seizoen veel vertrouwen.

In de eerste helft had Epe de betere kansen. Enige keren Koen Logen, Sven Hoogenboezem, Gerrit Calkhoven, Mark van Petersen, Lars Timmer, maar de bal ging niet over de doellijn. Deed Robur dan niets , zeker wel de Roburianen waren soms gevaarlijk bij uitvallen en gedurende de middenfase van de eerste helft kwam het beter in de wedstrijd. Echt  gevaarlijk was het niet echt .
Vlak voor de rust kwam Robur op een 0-1 voorsprong. Een aanval over links en de bal werd teruggetrokken net buiten de 16 ,waar Roy Gouw stond, die de bal snoeihard, op z'n Braziliaans in de rechterhoek schoot. De bal leek naast te gaan maar plofte net naast de paal in het Eper doel.

Na de rust een fel aanvallend Epe. De ploeg zette alles op alles om door de Robur defensie heen te komen, maar net als in de eerste helft lukte het allemaal net niet en de uitvallen van Robur bleven gevaarlijk.
Het laatste kwartier ging Epe alles of niets spelen. Stefan Lokhorst werd ingebracht voor verdediger Max Buis en Lars Timmer werd in de spits gezet. Stefan was heel dicht bij een doelpunt, echter de Robur doelman wist het doel schoon te houden.

Vlak voor tijd kwam Epe dan ook eindelijk opde dikverdiende gelijke hoogte. Mark van Petersen soleerde op rechts langs de verdediging en gaf uitstekend voor bij de eerste paal waar Koen Logen attent reageerde en de gelijkmaker scooorde. De Epenaren waren dolblij, maar vergaten daarna de verdediging zodat in blessuretijd Robur via een snelle uitval alsnog de winst wist te pakken. (1-2).

Heel erg zuur voor de goed spelende Epe ploeg, die door dit verlies zo goed als zeker zijn uitgescchakeld voor de nacompetitie.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!