Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe overklast Heerde

Epe overklast Heerde

Heerde 1 (zon)

0 - 6

Epe 1

Assist: Koen Logen
43'
Koen Logen (schot)
64'
70'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

3 april 2016 14:00

Scheidsrechter

Drenth, H.

Accommodatie

Sportpark Molenbeek
Veldweg 1 A
8181 LP
HEERDE
tel. 0578-691298

Een gretig Epe was een paar maten te groot voor Heerde. Binnen 4 minuten was het reeds 0-1 toen de uitstekend spelende Sven Hoogenboezem een perfecte voorzet van Koen Logen met een prachtige volley wist af te maken. 

Een minuut later was het  Kevin Scholten die dichtbij de 0-2 was, maar de hard ingeschoten bal werd gepareerd en even later was het Sven Hoogenboezem die  door Kevin was vrijgespeeld, maar de boogbal ging over het Heerde doel en een paar minuten later was het een schot van Marc van Petersen die tot corner werd verwerkt.

Na deze beginfase kwam Heerde een paar keer dicht bij het Eper doel. In de 9e minuut kwam een hard ingeschoten bal in het Eper doel, echter hieraan vooraf zag de uitstekend leidede scheidsrechter Drenth een buitenspel situatie.
Epe was in deze fase verdedigend wat slordig en maakte ook teveel overtredingen waardoor Heerde enige malen voor het Eper doel kwam. In de 15e minuut plukte Epe doelman Michiel Selhorst een goed ingekopte bal uit de bovenhoek.

Hierna kwam Epe weer beter in het spel en domineerde. Kreeg meerdere kansen. 
Acties van Mark van Petersen, Sven Hoogenboezem,, Gerrit Calkhoven, Ramon Heukels, Lars Timmer waren allemaaal kansen op een doelpunt, maar het duurde tot zo'n vijf minuten voor de rust voordat de score werd verdubbeld. Een prachtige actie van Mark van Petersen werd afgerond door Koen Loegen, waardoor de ruststand slechts 0-2 was.

Na de rust kwam Epe direct weer fel uit de kleedkamer. Sven Hoogenboezem plaatste de bal na goed voorbereidend werk van Gerrit Calkhoven op de lat. Even later Koen Logen met een hard schot welke goed gestopt werd door de Heerde doelman, die goed stond te keepen  
Het was een kwestie van tijd voor Epe voordat er een volgend doelpunt viel. Heerde kwam nauwelijks in het spel voor. Inzetten van Lars Timmer, Koen Logen, Sven Hoogenboezem, Max Buis en weer Koen Logen. Epe was heer en meester.
In de 64e minuut een mooie actie van Kevin Scholten met een pass op Gerrit Calkhoven die beheerst de bal in het Heerde doel schoot (0-3)
In de 67e minuut Sven Hoogenboezem die de 0-4  scoorde na een mooie individuele actie.

Hierna kwam Yannick Heukels in het veld voor Max Buis. 
In de 70e minuut een mooie aanval; over rechts, Gerrit Calkhoven  passte op de meegekomen rechtsback Bas Smit die afgemeten voorgaf , waar Kevin Scholten de bal in het Heerde doel schoot (0-5)

Gerrit Calkhoven werd gewisseld en  Stefan Lokhorst kwam na een langdurige blessure voor het eerst na meer dan een jaar weer terug in Epe 1 voor een competitiewedstrijd.

In de 80e minuut was het Sven Hoogenboezm, die met een prachtig geplaatste bal in de verre hoek, die bal over de Heerde doelman plaatste en zo de eindstand op 0-6 bracht.

In de 85e minuut viel Luke Berkhoff nog in voor Bas Smit.

Epe speelde de wedstrijd hierna uit, er kwamen nog kansjes maar het bleef bij een dikverdiende 0-6 overwinning

Gezien het overwicht  en de vele mogelijkheden waren dubbele cijfers wellicht mogelijk geweest.

Heerde werd overklast en zal het met dit spel heel moeilijk krijgen in de laatste fase van de competitie.

Voor Epe wachten nog een paar interessante wedstrijden, waarin de ploeg met deze vorm wellicht nog kan verrassen, te beginnen as zondag thuis tegen Robur et Velocitas.

Klik hier voor fotos van Ella van den Berg en Rijk van Ark
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!