Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe verliest onnodig twee punten tegen Lemelerveld

Epe verliest onnodig twee punten tegen Lemelerveld

Epe 1 (zon)

2 - 2

Lemelerveld 1 (zon)

Koen Logen (intikker)
26'
32'
... (schot)
Koen Logen (schot)
39'
47'
... (intikker)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

6 maart 2016 14:00

Scheidsrechter

Hoebink, E.B.J.

Accommodatie

Sportpark de Wachtelenberg
Sportlaan 5-7; Postbus 236
8162 BE ;
EPE
tel. 0578-612483

Net zoals in de uitwedstrijd verloor Epe onnodig twee punten tegen Lemelerveld. Daar werd een 0-3 voorsprong, uiteindelijk 3-3 en vandaag kwam Epe twee maal op voorsprong waardoor uiteindelijk de eindstand 2-2 werd.

In de eerste helft scoorde Koen Logen twee maal. Eerst was het in de 26e minuut toen de bal over de doellijn werd geschoten en in de 39e minuut zette Koen Epe weer op voorsprong met een prachtig schot in de linker bovenhoek, nadat Ramon Heukels een mooie voorzet gaf. Lemelerveld was in de 32e minuut op gelijke hoogte gekomen na onnauwkeurigheid in de Epe defensie. Bij rust was de stand dus 2-1

Na de rust profiteerde Lemelerveld al snel. In de 47e minuut, nadat Epe onnodig een hoekschop had weggeven. vanuit deze hoekschop werd de bal na een scrimmage voor het Epe doel over de doellijn gewerkt.

Epe had overwicht en het beste van het spel maar kon in de 2e helft het doel niet meer vinden, zodat Lemelerveld met één winstpuntje van het veld afging en Epe met gevoel achterbleef dat het twee punten verloren had.
In de 2e helft ontving Epe speler Yannick Heukels ook nog twee gele kaarten zodat het laatste kwartier Epe met tien man moest verder spelen.


Klik hier voor meer foto's van Ella van den Berg en Rijk van Ark

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!