Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe wint van Heeten (3-2)

Epe wint van Heeten (3-2)

Epe 1 (zon)

3 - 2

Heeten 1 (zon)

Koen Logen (schot)
32'
45'
... (schot)
Koen Logen (intikker)
62'
Koen Logen (schot)
88'
92'
... (vrijetrap)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

28 februari 2016 14:00

Scheidsrechter

Gooijer, R. de

Accommodatie

Sportpark de Wachtelenberg
Sportlaan 5-7; Postbus 236
8162 BE ;
EPE
tel. 0578-612483

Epe wint ook thuis van Heeten.  Koen Logen scoorde driemaal, één keer voor de rust en twee maal na de rust. De wedstrijd werd eindelijk weer eens gespeeld op het hoofdveld van SV Epe, nadat gedurende de wintermaanden steeds uitgeweken had moeten worden naar het 2e “kunstgras”veld. Bij aanvang van de wedstrijd werd één minuut stilte gehouden voor de deze winter overleden vrijwilliger en drager van de  SV Epe waarderingspeld de heer Teunis van Schoonhoven.

 

Epe nam vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief en had het beste van het spel maar het verdedigend spelende Heeten gaf weinig kansen weg.  Na zo’n dik 10 minuten kwam de eerste goede mogelijkheid voor Epe ,maar de van dichtbij ingeschoten bal door Koen Logen werd bekwaam gestopt door de Heeten doelman. Even later was het weer Koen Logen die dichtbij de openingstreffer was, maar de bal belandde op de kruising van paal en lat.

 

Heeten werd zo nu en dan gevaarlijk, meestal via de linksbuiten. In de 23e minuut kroop Epe door het oog van de naald,  toen doelman Michiel Selhorst de bal tegen een Heeten aanvaller schoot maar de terug stuitende bal kon de Epe doelman nog voor de lijn in handen nemen. In de 32e minuut kwam Epe verdient op voorsprong. De goed spelende Luuk Berkhoff bediende Koen Logen op maat en Koen scoorde beheerst.

In de 38e minuut weer een aanval van Heeten via de linksbuiten die goed voorgaf maar de Heeten spits miste deze kans. Heeten gaf niet op en profiteerde vlak voor de rust van slecht uitverdedigen  van de Epe verdediging en via de kluts kwam de bal bij een vrijstaande speler van Heeten die deze buitenkans afstrafte en de stand op 1-1 bracht.

 

Na de rust een feller Epe. Er kwamen wat kleine kansen zeker nadat,  de na een langdurige blessure  weer ingevallen,  Bart Brummel gevaar stichtte door enige goede voorzetten. Dat was tevens de inleiding tot de 2-1, want bij een harde voorzet kon de Heeten doelman de bal niet klemvast houden en Koen Logen profiteerde (2-1).

Na deze voorsprong probeerde Heeten wel terug in de wedstrijd te komen. Het werd een rommelige pot voetbal,  veel balverlies van beide kanten.

In de 84e minuut zou Epe op voorsprong komen maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege ”vermeend” buitenspel, toch kwam Epe op voorsprong en weer was het Koen Logen die scoorde,  nadat Koen vrij voor het doel gespeeld werd door een prachtige steekbal van Sven Hoogenboezem.

Heeten kwam diep in blessuretijd nog op 3-2 toen een vrije trap door iedereen gemist werd, waaronder ook de Epe doelman.

Een wedstrijd om snel te vergeten, maar de drie winstpunten zijn binnen.

 

De opstelling van SV Epe 1.

Michel Selhorst, Bas Smit, Tom van Schoonhoven, Dennis Calkhoven, Ramon Heukels (56. Bart Brummel ), Sven Hoogenboezem, Kevin Scholten, Koen Logen. Luuk Berkhoff, Gerrit Calkhoven (85. Leon Pannekoek), Mark van Petersen.

 

 

20160228 Rijk van Ark

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!